Home design
home design

Ο Αυγενάκης στο Ναύπλιο για τα εγκαίνια της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης

handball

Την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου,στις 12 το μεσημέρι, στο Βουλευτικό, θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταφορά της έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (Mediterranean Handball Confederation) από την Ρώμη στο Ναύπλιο με την υπογραφή του σχετικού μνημονίου από τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και τους εμπλεκόμενους φορείς παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Την αυριανή εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο πρόεδρος της MHC Zoran Radojicic με τον Γενικό Γραμματέα της MHC Κώστα Σταματιάδη και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας. (Ο.Χ.Ε.) Κώστα Γκαντή, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη  και του αντιπρόεδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιου Αγγελούδη.

Σχόλια

3 απαντήσεις

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Συγχαρητήρια για τη συμβολική κίνηση εξωστρέφειας της Αργολίδας στον Μεσογειακό χώρο, όπου αυτοδίκαια ανήκει ιστορικά, γεωγραφικά, πολιτισμικά.
    Καλή συνέχεια στις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες σε διεθνές επίπεδο, σε έναν ιστορικό Δήμο Ναυπλιέων, καταξιωμένο και σε κατάλληνες υποδομές για φιλοξενία κοσμοπολιτών.

  2. Παιδί του λαου

    Το σημαίνει κοσμοπολίτης για εσένα κακομοιρε ανθρωπάκο; δηλαδή μόνο οι κοσμοπολίτες έχουν δικαίωμα εκδρομής στη πολη; οι υπόλοιποι τι είναι δηλαδή άνθρωποι κατώτερου Θεού; και από πότε το handbol έγινε κοσμοπολιτικο άθλημα;

    1. Αναστασια

      πολύ σωστός, άψογος. Αντε γιατι τα έχουν ράψει όλα στα μέτρα τους οι αστοί!

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis