home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ανέλαβαν καθήκοντα οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ερμιονίδας

Ποιοι ορίστηκαν και με ποιες αρμοδιότητες
δημαρχείο Ερμιονίδας

Από την 1η Ιανουαρίου ανέλαβαν και επίσημα τα καθήκοντά τους οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ερμιονίδας, η θητεία των οποίων θα διαρκέσει ως τις 31 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου Ερμιονίδας  Γιάννη Γεωργόπουλου:

Η κα Αντωνία Αντωνοπούλου, δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας, ανέλαβε τα Οικονομικά και Διοικητικά θέματα του Δήμου.

Ο κος Δαμιανός Κουτούβαλης, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, τα θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης της Δημοτικής Ενότητας  Ερμιόνης, Ανάπτυξης και Προγραμματισμού, Εμπορικών Δραστηριοτήτων, τον έλεγχο Καταστημάτων, Επιχειρήσεων και Εμπορίου και την ευθύνη της συντήρησης και επισκευής ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.

Ο κος Σπύρος Αντουλινάκης, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, τα θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης της Δημοτικής Ενότητας Κρανιδίου, Ανάπτυξης και Προγραμματισμού, Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Ο κος Γιάννης Τσαμαδός, η θητεία του οποίου λήγει στις 30 Ιουνίου έχει επιφορτισθεί με τα θέματα Καθαριότητας του Περιβάλλοντος, Δημοτικής Συγκοινωνίας-Κυκλοφοριακού και Τεχνικών έργων.

Τέλος η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος  Αγγελική Λούμη-Γιαννικοπούλου αναλαμβάνει ως επιπλέον αμισθί Αντιδήμαρχος τα θέματα Προβολής και Τουρισμού του Δήμου, Διοικητικά και Προγραμματισμού και Οργάνωσης Μελετών νέων έργων για ένταξη σε επιδοτούμενα Ευρωπαϊκά Προγράμματα σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.   

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis