Home design

Ναύπλιο: Mute στη σκιά της Όμικρον – Δεν κυκλοφορούσε ούτε γάτα το βράδυ

Σπαρακτικές εικόνες από την έρημη πόλη – Βουβή πρωτοχρονιά απόψε.

Μέρες lockdown θύμιζε το Ναύπλιο μετά τις 12:30 τη νύχτα, προπαραμονή πρωτοχρονιάς. Ούτε γάτα δεν κυκλοφορούσε στην πόλη, βραδιές που παλιά δεν έβρισκες που να σταθείς από τον πολύ κόσμο.

Με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση και που επισπεύστηκε η εφαρμογή τους από χθες, αντί για τις 3 Ιανουαρίου, τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης έπρεπε να κλείσουν από τις 12 τα μεσάνυχτα.

Λίγο αργότερα ο λιγοστός κόσμος πήγε στα σπίτια του, με την πόλη να κάνει mute στη σκιά της μετάλλαξης Όμικρον.

Από τη στιγμή που ήταν όλα κλειστά, ο κόσμος δεν είχε νόημα να είναι πλέον έξω. Την ίδια στιγμή παρατηρείται βροχή από ακυρώσεις στα ξενοδοχεία της πόλης υπό το φόβο της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού Πανελλαδικά.

Όλα δείχνουν μία βουβή πρωτοχρονιά απόψε στο Ναύπλιο, με το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στην εστίαση να λήγει πρόωρα στις 2 τα μεσάνυχτα.

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Είναι πολύ πιο σπαραχτικές οι εικόνες στις ΜΕΘ με τους βαριά νοσούντες του κοροναϊού.
    Το να μένει κάποιος σπίτι του στις γιορτές του νέου έτους, ανάμεσα στα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς του και των φίλων του, είναι σαφέστατα παράδεισος σε σχέση με τις συνέπειες της διαμόλυνσης των δυο παράλληλων επιδημιών και μεταλλάξεων που βιώνουμε τώρα, της Δέλτα και της Όμικρον.
    Οπότε ας μην κοιτάμε τις παροδικές, προσωρινές προσαρμογές στον τρόπο διασκέδασης, ας φυλάμε τα ρούχα μας για να τα έχουμε όλα αντί να κυκλοφορούμε όλοι μαζί και να συνωστιζόμαστε στα νοσοκομεία που έχουν φρακάρει και διασωληνώνουν πλέον έξω στα πάρκινγκ.
    Καλό κουράγιο, καλή Πρωτοχρονιά και καλό μπόλι σε όλες κι όλους!

  2. Ακούστε τον επιστήμονα, κατά πιάνετε κ με την ιατρική, παντογνωστης ο τύπος έχει άποψη για τα πάντα, που κρυβόταν τόσα χρόνια!!!!!!!! Πες μας πόσες δόσεις ακόμη θα κάνουμε και το τέλος της πανδημίας να σε δοξασουμε!!!!!!!

Exit mobile version