home design 800x400
home design 1170Χ320

ΕΣΠΑ στην Αργολίδα: Ποια έργα προχωρούν και ποια μένουν στάσιμα

Πίνακας έργων στην Αργολίδα
Προγράμματα ΕΣΠΑ

Δημοσιοποιήθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου οι πίνακες με την εξέλιξη των έργων του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014 – 2020.

Ποια έργα προχωρούν και ποια έχουν κολλήσει;

Τον πίνακα των έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας μπορείτε να τον δείτε παρακάτω:

ΕΣΠΑ Αργολίδα

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Συνεχίζει ο Δήμος Ερμιονίδας να αγνοεί εντελώς την Ευρώπη, να μην τοποθετεί πουθενά προκλητικά την ευρωπαϊκή σημαία, κατά παράβαση της κοινοτικής συμφωνίας ένταξης της Ελλάδας. Συνεχίζει να πλέει τα λοίσθια με τα οικονομικά, χωρίς όραμα, χωρίς επενδυτικό αναπτυξιακό σχεδιασμό, λιμνάζοντας σε τοπικές παρεμβάσεις επειγόντως χαρακτήρα, δηλαδή καθαρά επιβίωσης μέσα στη θλιβερή πραγματικότητα, με δημόσιες παροχές τριτοκοσμικές. Νερό, αποχέτευση, διακομιδή απορριμμάτων, φύλαξη του δημόσιου χώρου, διάβρωση εδάφους και ακτογραμμής… όλα χύμα στο κύμα!
    Εν τω μεταξύ λήγουν τα χρηματοδοτικά προγράμματα σε μερικά χρόνια και κάθε χρόνο που περνάει συσσωρεύονται χαμένα κεφάλαια, που αντί να δαπανηθούν στην τοπική κοινωνία, αναδιανέμονται σε Δήμους καλά οργανωμένους με 100% απορρόφηση στους οποίους ανακατανέμονται ως bonus συνέχισης της ευρωπαϊκής σύγκλισης, προς όφελος των δημοτών με ικανές και αποτελεσματικές διοικητικές αρχές.
    Συγχαρητήρια και δώρα του Άη Βασίλη στον Δήμαρχο και σύσσωμη τη δημοτική αρχή Ναυπλιέων, κάρβουνο στον Δήμαρχο Ερμιονίδας και σύσσωμη τη δημοτική αυταρχική και λογοκριτική αναρχία του.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis