home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πάτρα: Αυτά έζησε το παιδί μου

Τι υποστηρίζει η μητέρα της 14χρονης για τον προπονητή της κόρης της

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πάτρα: Αυτά έζησε το παιδί μου
girl 1280

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης φέρεται να έπεσε 14χρονη από τον προπονητή της στην Πάτρα, σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας της και της ιδίας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Συγκλονιστική συνέντευξη της μητέρας της 14χρονης στον Max Fm και στον δημοσιογράφο Γιάννη Γεωργόπουλο, όπου περιέγραψε τον διάλογό της με την κόρη της, όταν πήρε το παιδί από το προπονητήριο.

Σύμφωνα με την μητέρα:

«Μετά από πίεση μου, μου είπε πως ήθελε να αλλάξει προπονητήριο. Όταν την ρώτησα γιατί άρχισε να κλαίει και μου αποκάλυψε πως ο 47χρονος κατά την διάρκεια της προπόνησης άπλωσε χέρι. Ότι είχε σωματική επαφή σε σημεία που δεν δικαιολογούνταν με βάση την προπόνηση.

Εγώ έπαθα σοκ. Τηλεφώνησα στον 47χρονο προπονητή και τον ρώτησα αν θα είναι στο γυμναστήριο. Μου απάντησε πως θα είναι και τότε πήγα από εκεί. Μπήκα μέσα και τον ρώτησα Τι κάνεις; Έτσι κάνεις προπόνηση σε παιδιά 14χρονών; Αυτός που απάντησε αρχικά πως κατά την διάρκεια της προπόνησης δεν ήταν μόνος με το παιδί ενώ όταν του είπα ότι θα προχωρήσω σε καταγγελία μου απάντησε πως είναι Χριστούγεννα και τι είναι αυτά που κάνω.  Ωστόσο εγώ πήγα άμεσα στην Αστυνομία και κατήγγειλα το περιστατικό.»

Η υπόθεση πλέον βρίσκεται στα χέρια της εισαγγελίας και σήμερα αναμένεται να προσεχθεί στην ανακρίτρια  ο 47χρονος προπονητής κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο 47χρονος προπονητής κικ μπόξινγκ συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στην Πάτρα, μετά από καταγγελία της ανήλικης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης αθλήτριας, την θώπευσε και της έκανε άσεμνες χειρονομίες.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis