home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Ιστορική μέρα για το Άργος – Έπεσαν οι υπογραφές

Υποβλήθηκε στο Κτηματολογικό Γραφείο Άργους η καταχώρηση της πράξης εφαρμογής του «Νοτίου Τμήματος Άργους» ώστε να πρωτοκολληθεί.

Σήμερα ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα και υποβλήθηκε στο Κτηματολογικό Γραφείο Άργους η καταχώρηση της πράξης εφαρμογής του «Νοτίου Τμήματος Άργους» ώστε να πρωτοκολληθεί.

Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Άργους Δημήτρης Κρίγγος:

Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για το Άργος και το δήμο Άργους Μυκηνών! Δεκαετίες αγωνιών, στεναχώριας και προσμονής από χιλιάδες ιδιοκτήτες τελειώνουν. Μετά από πολύ δουλειά, εντάσεις, αγωνίες, από πολλούς ανθρώπους που δούλεψαν ουσιαστικά για το θετικό αποτέλεσμα (στελέχη του δήμου, εξωτερικοί συνεργάτες, δημόσιες υπηρεσίες, αιρετοί) αυτό που μένει σε όλες και όλους εμάς, που είμασταν μέρος αυτής της επίπονης διαδικασίας , είναι το χαμόγελο στα χείλη των χιλιάδων ιδιοκτητών που πολύ σύντομα πλέον θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν την περιουσία τους αλλά και η αισιοδοξία ότι η τοπική μας οικονομία ευρύτερα θα έχει πολύ μεγάλα οφέλη από την οικιστική διέξοδο που αποκτά η πόλη του Άργους.

Κρίγγος έγγραφα (2)
Φώτο: fb (Δημήτρης Κρίγγος)

Δεν θα ξεχάσω τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς που χρειάστηκαν, υπό την επίβλεψη, καθοδήγηση και επιμονή του Δημάρχου μας Δημήτρη Καμπόσου ο οποίος από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του είχε βάλει ως στόχο να ολοκληρώσει την επέκταση του σχεδίου στο Νότιο Τμήμα. Όπως έλεγε ήταν χρέος στη μνήμη του πατέρα του αλλά και υποχρέωση προς τους δημότες, που οι ιδιοκτησίες τους ήταν δεσμευμένες επί δεκαετίες. Η κούραση, το άγχος και τα τόσα προβλήματα που χρειάστηκε να ξεπεραστούν ξεχνιούνται όταν έρχεται το τελικό αποτέλεσμα που είναι ωφέλιμο για τον Δήμο σου και τους δημότες. Εργάζεσαι σιωπηλά για όσο χρόνο απαιτείται για την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος και η ικανοποίηση σου είναι ότι τα κατάφερες.

Είναι ιδιαίτερη η συγκίνηση, η χαρά μου αλλά και η ανακούφιση καθόσον ως αρμόδιος αντιδήμαρχος αποτέλεσε για εμένα τεράστια ευθύνη αλλά και υποχρέωση η συμβολή μου στην ολοκλήρωση αυτού του τεράστιου έργου που δεν θα μπορούσε όμως να ολοκληρωθεί αν δεν είχα την διαρκή στήριξη του Δημάρχου μας και τον ευχαριστώ, όπως ευχαριστώ και την αρμόδια υπηρεσία του δήμου μας.

Κρίγγος έγγραφα (1)
Φώτο: fb (Δημήτρης Κρίγγος)

Ως Δήμος προχωράμε βήμα βήμα και θα συμβάλλουμε με όσα μέσα και δυνάμεις διαθέτουμε, όπου μπορούμε, για την άμεση ολοκλήρωση και κάθε άλλης διαδικασίας από εδώ και πέρα».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button