home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑχαΐαΗλεία

Πελοπόννησος: Μέσα σε ένα μήνα πέθαναν τρία μέλη μιας οικογένειας από κορωνοϊό

Τραγωδία για οικογένεια ιερέα από την Ηλεία που νοσηλευόταν στο Ρίο.

Έφυγαν από τη ζωή μέσα σε ένα μήνα ένας 54χρονος ιερέας από χωριό του Ηλειακού Κάμπου, ο πεθερός του ιερέα και η πεθερά του.

Όπως αναφέρει το Patrisnews.com, όλα ξεκίνησαν όταν η πρεσβυτέρα, σύζυγος του 54χρονου ιερέα από την Ηλεία που πέθανε από κορωνοϊό , επισκέφθηκε τους γονείς τους στην Αθήνα χωρίς να γνωρίζει ότι νοσεί με αποτέλεσμα να κολλήσει τους δύο γονείς της.

Τον πατέρα της που ήταν και αυτός ιερέας και την μητέρα της, οι οποίοι δεν είχαν κάνει το εμβόλιο και χρειάστηκε να εισαχθούν στο νοσοκομείο.

Η πρεσβυτέρα γύρισε στο χωριό του κάμπου της Ηλείας όπου διαμένει με αποτέλεσμα να κολλήσει τον 54χρονο σύζυγό της ιερέα (και αυτός ανεμβολίαστος) ο οποίος λίγες μετά τα πεθερικά του μπήκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο για να νοσηλευτεί με κορωνοϊό.

Στο ίδιο νοσοκομείο μερικές μέρες αργότερα νοσηλεύτηκε και η ίδια.

Δυστυχώς η κατάληξη για τους δύο γονείς της και τον 54χρονο ιερέα σύζυγό της δεν ήταν αίσια αφού με διαφορά λίγο ημερών έφυγαν από τη ζωή λόγω επιπλοκών από τον covid-19.

Τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας που ήταν όλα αγόρια νόσησαν και μάλιστα ο 25χρονος μαθηματικός που διαμένει στην Αθήνα νοσηλεύτηκε χωρίς όμως να αντιμετωπίσει τελικά σοβαρό πρόβλημα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button