home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΟικονομία

Αργολίδα: Ζοφερό το μέλλον των επιχειρήσεων

Συμφώνησαν πως δεν πάμε καλά

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Αργολίδας πραγματοποίησε ο τομεάρχης Ανάπτυξης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης στο Επιμελητήριο Αργολίδας στο πλαίσιο της περιοδείας του στον νομό Αργολίδας, όπου παρευρέθη σε ευρεία σύσκεψη παραγωγικών και επαγγελματικών  φορέων  στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος ανέλυσε τις θέσεις του Επιμελητηρίου Αργολίδας για την υφιστάμενη κατάσταση των επιχειρήσεων όλων των κλάδων στην Αργολίδα. Στάθηκε σε ζωτικά θέματα για το πλαίσιο λειτουργίας των επιχειρήσεων όπως η χωροθέτηση, η ανάπτυξη ΒΙΟ.ΠΑ.  αναφέρθηκε στα προβλήματα των επιχειρήσεων του πρωτογενή τομέα και τα έργα υποδομών που χρειάζεται η περιοχή για να επιτύχει αυξητικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Κλείνοντας μετέφερε τον έντονο προβληματισμό και τις ανησυχίες του για το μέλλον των επιχειρήσεων, οι οποίες αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τα συσσωρευμένα προβλήματα που προήλθαν την περίοδο της πανδημίας.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβαν  οι βουλευτές κ. Χαρίτσης Αλέξης και κ. Γκιόλας Γιάννης οι οποίο τόνισαν την δύσκολη οικονομική και υγειονομική κατάσταση και το ζοφερό μέλλον των μικρών επιχειρήσεων.

Στην συζήτηση που ακολούθησε τοποθετήθηκαν εκπρόσωποι Φορέων, ο Προέδρος του Εργατικού Κέντρου Άργους κ. Κολεβέντης Φώτης, ο Προέδρος της ΟΕΒΕ Άργους κ. Γαβρίλος Θεόδωρος και ο κ. Χρονόπουλος Παναγιώτης από τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button