home design 800x400
home design 1170Χ320

Ηλεία: Παραλίγο να γίνει αδελφοκτόνος πάνω στη συμπλοκή – Εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα

Για προσωπικές διαφορές ήρθαν στα χέρια στο χωράφι και το κακό δεν άργησε να έρθει.
Αποκάλυψη: Ο ένας από τους δύο νεκρούς στο Αντίρριο είχε σκοτώσει τη μάνα του με καραμπίνα!

Λίγο έλλειψε να γραφτεί μια τραγωδία χθες σε χωριό του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, όταν ένας άντρας παραλίγο να γίνει αδελφοκτόνος όταν απείλησε τον ίδιο του τον αδερφό και πάνω στη συμπλοκή εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα που είχε μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες αιτία της διαμάχη είναι προσωπικές διαφορές που ο ένας αδερφός ηλικίας 63 ετών θέλησε να τις λύσει με αυτό τον τρόπο.

Όπως γράφει το ilialive.gr, όλα έγιναν όταν ο δεύτερος αδερφός 58 ετών μαζί με δύο άλλα άτομα έφτασε στο χωριό από τον Πύργο για να μαζέψει τις ελιές του. Όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του στο χωράφι, ο άλλος αδερφός που διαμένει μόνιμα στο χωριό, πήρε την καραμπίνα και πήγε στο λιοστάσι.

Εκεί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τον απείλησε με αφορμή τις προσωπικές διαφορές και τα δύο αδέρφια ήρθαν στα χέρια και άρχισαν να χτυπιούνται.

Πάνω στη συμπλοκή εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας.

Τα δύο άλλα άτομα που ήταν στο λιοστάσι προσπάθησαν να τους χωρίσουν και η συνέχεια δόθηκε στην Αστυνομία με τους άνδρες του Α.Τ. Κρεστένων να επιλαμβάνονται της υπόθεσης. Τα δύο αδέρφια αλληλομηνύθηκαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 63χρονου για παραβάσεις περί όπλων, απειλής, εξύβρισης και ενδοοικογενειακής βίας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis