home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Αγρίεψε ο Καμπόσος για το σχέδιο πόλης – Το πήραμε από το μηδέν και κάποιοι «κλέβουν» τους κόπους μας

Αιχμές κατά Ανδριανού από το δήμαρχο Άργους Μυκηνών – Τι λέει ο Δημήτρης Καμπόσος για το Σχέδιο Πόλης Νότιου Τμήματος (Βίντεο).
kamposos

«Πήραμε απο το μηδέν το Σχέδιο Πόλης Νοτίου Τμήματος και το φέραμε στο τέλος του. Μην προσπαθούν ορισμένοι να “κλέψουν” χρόνια δουλειάς, κούρασης & επιμονής». Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος αναφερόμενος στις θετικές εξελίξεις για το σχέδιο πόλης του Νοτίου Τμήματος της πόλης του Άργους.

Μάλιστα αφιέρωσε την ολοκλήρωση του έργου στον πατέρα του αλλά και σε όσους έφυγαν από την ζωή χωρίς να δουν την προσπάθειά τους να δικαιώνεται.

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών αφήνει σαφείς αιχμές κατά του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού ότι προσπαθεί να οικειοποιηθεί το έργο, χωρίς να τον κατονομάσει.

Δείτε παρακάτω τι είπε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών:

Η ανάρτηση Καμπόσου

Σε ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών αναφέρει:

«ΣΉΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΏΣΑΜΕ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΟΛΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ (κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά) ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΛΑΦΑΤΗ, ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ του ΥΠΕΧΩΔΕ ΣΩΚΡΆΤΗ ΑΛΕΞΙΑΔΗ, ΤΟ ΦΙΛΟ ΝΙΚΟ ΤΑΓΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ (η Νίκη έχει πολλούς πατεράδες …. ήδη).

Θα ακούσατε ήδη ΕΝΑΝ να βγάζει ανακοινώσεις και να λέει ΑΚΟΥΣΟΝ -ΑΚΟΥΣΟΝ ότι ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ….ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ …..ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ, ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ) .

Προσεχώς θα δώσω συνέντευξη τύπου και θα βάλω τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση….. (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕ, ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ 2011 ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ “ΕΦΥΓΕ” ΤΟ 1990 ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΗΜΌ).”

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis