home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Αργολίδα: 38 άπορες οικογένειες έλαβαν πακέτα αγάπης από τον ΣΥΚΑΦΙΡ

Ο ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» οργάνωσε την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις ευπαθείς ομάδες ασθενών του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» πιστός πάντα στις βασικές αρχές βοήθειας, προσφοράς και αλληλεγγύης που πρεσβεύει, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκεται κοντά στον ασθενή, στον ευπαθή ασθενή και στις ομάδες που νοσούν από καρκίνο και έχουν ιδιαίτερες ανάγκες.

Για το λόγο αυτό και ενόψει των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οργάνωσε την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου αυτά να διατεθούν στις ευπαθείς ομάδες ασθενών του Συλλόγου. Την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε η διανομή πακέτων με είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης, σε 38 άπορες οικογένειες ασθενών. Ειδικά στην περιοχή του Ναυπλίου την παραλαβή και παράδοση των εορταστικών πακέτων ανέλαβε εξ ολοκλήρου η Έφορος Ναυπλίου του Συλλόγου μας κ. Νια Τσουκαλά, που ακούραστα προσφέρει και δραστηριοποιείται στην περιοχή όλα αυτά τα χρόνια, με αποτέλεσμα η ανταπόκριση των Ναυπλιωτών να είναι πάντα τεράστια.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΚΑΦΙΑΡ:

«Ευχαριστούμε θερμά το supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στο Ναύπλιο για την ευγενική προσφορά τους σε τυριά. Ένα ιδιαίτερο και θερμό ευχαριστώ σε όλους τους φίλους της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν πρόθυμα σε αυτό το κάλεσμα βοήθειας προς το συνάνθρωπο, διατηρώντας την ανωνυμία τους.

Για άλλη μια φορά η έμπρακτη αγάπη που δεχτήκαμε έγινε μια τεράστια αγκαλιά φροντίδας, ασφάλειας και συμπάθειας προς τον ασθενή που παλεύει, αγωνίζεται και προχωρά. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό του ανθρώπου, κάνοντας πράξη την συμπαράσταση, την αλληλοβοήθεια και το αίσθημα ενότητας . Δεν είναι μόνο εθελοντισμός ή φιλανθρωπία. Είναι κυρίως συνεισφορά προς αλλήλους και λαμβάνει χώρα μεταξύ ίσων και χωρίς ταμπέλες και διαχωρισμούς, ανθρώπων.

Ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button