home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άνω κάτω η φάτνη στην Πάτρα: Έκοψαν το χέρι από τον μάγο και το έβαλαν στα οπίσθια ζώου

Έστησαν σκηνή σεξουαλικού περιεχομένου στη χριστουγεννιάτικη φάτνη της πόλης – Βανδαλισμοί και στο χριστουγεννιάτικο δένδρο – Τι λέει ο Δήμος Πατρέων.
Βανδαλισμοί σε φάτνη στην Πάτρα

Ένα απίστευτο περιστατικό βανδαλισμού συνέβη στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που έχει στήσει ο δήμος Πατρεών στο κέντρο της Πλατείας Γεωργίου, στην Πάτρα. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες άγνωστοι έβαλαν χέρι στον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και συγκεκριμένα αυτή τη φορά, στις φιγούρες που πλαισιώνουν τη φάτνη, στήνοντας μάλιστα σκηνή σεξουαλικού περιεχομένου μέσα σε αυτή!

Το πρωί της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου, έγινε αντιληπτό πως από τον ένα εκ των τριών μάγων «έλειπε» το χέρι το οποίο κάποιοι ανεγκέφαλοι, τοποθέτησαν στα οπίσθια ζώου εντός της φάτνης!

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Βανδαλισμοί σε φάτνη στην Πάτρα
Φώτο: Δήμος Πατρέων

Ο Δήμος Πατρέων καταγγέλλει τους βανδάλους

Άγνωστοι δράστες σήμερα, κατά τη διάρκεια της νύχτας, στην Πάτρα, βανδάλισαν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Γεωργίου την φάτνη, καταστρέφοντας τις κατασκευές μέσα σ’ αυτήν.

Η Δημοτική Αρχή καταγγέλλει τους βάνδαλους, που για μια ακόμα φορά προσπαθούν να καταστρέψουν ό,τι όμορφο γίνεται στην πόλη. «Το ίδιο έχει γίνει σε σχολεία και πλατείες, στους μπάστακες μπροστά στο Δημαρχείο την περίοδο του Καρναβαλιού, με τα κοινόχρηστα ποδήλατα και σταθμούς ποδηλάτων, αλλά και τα προηγούμενα Χριστούγεννα, με τις Χριστουγεννιάτικες μπάλες στην πλατεία Τριών Συμμάχων και το χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Όλγας).

Ο Πατραϊκός λαός, μπορεί να υπερασπιστεί την πόλη του, διαμορφώνοντας τις αναγκαίες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, που θα βάλουν φραγμό σ’ αυτό τον δρόμο που επιλέγουν κάποιοι».

Βανδαλισμοί σε φάτνη στην Πάτρα
Φώτο: Δήμος Πατρέων

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis