home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑχαΐα

Πάτρα: Προσποιήθηκε τον γιατρό και άρπαξε 9.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 6.000 ευρώ

Με ποιον τρόπο οι δράστες εξαπάτησαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες.

Δύο περιστατικά απάτης σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών σημειώθηκαν το Σάββατο στην Πάτρα. Οι αστυνομικοί της  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών και διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση άγνωστος δράστης προσποιούμενος τον γιατρό νοσηλευτικού ιδρύματος στην Πάτρα, επικοινώνησε, το μεσημέρι του Σαββάτου, τηλεφωνικά με ηλικιωμένη γυναίκα και με το πρόσχημα ότι συγγενικό της πρόσωπο ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και χρήζει άμεσα χειρουργείου, της απαίτησε το χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια άγνωστη συνεργός του απατεώνα μετέβη στην οικία της ηλικιωμένης, όπου παρέλαβε από την παθούσα το χρηματικό ποσό των 5.200 ευρώ.

Εξάλλου το απόγευμα του Σαββάτου, άγνωστος δράστης προσποιούμενος και πάλι γιατρό νοσηλευτικού ιδρύματος στην Πάτρα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με άλλη ηλικιωμένη γυναίκα και με το πρόσχημα ότι συγγενικό της πρόσωπο ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και χρήζει άμεσα χειρουργείου, της απαίτησε το χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια άγνωστη συνεργός του απατεώνα μετέβη στην οικία της ηλικιωμένης, όπου παρέλαβε από την παθούσα 3.700 ευρώ και κοσμήματα αξίας 6.000 ευρώ.

Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button