Home design
home design

Ο Διομήδης υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της ΑΕΚ

Άνετη νίκη για τους κιτρινόμαυρους στη Νέα Κίο.
Διομήδης Άργους

Με άνεση η ΑΕΚ διατήρησε το αήττητό της στην Handball Premier, καθώς επικράτησε στη Νέα Κίο του Διομήδη Άργους με σκορ 22-32 εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στον όμιλο.

H Ένωση προηγήθηκε με 13-8 στο ημίχρονο (το οποίο λίγο πριν τη λήξη του διεκόπη για 10 λεπτά καθώς σε ένα σουτ η μπάλα έσπασε μία λάμπα και υπήρχε θέμα με τον φωτισμό) και δεν έχασε ποτέ αυτή την διαφορά των πέντε τερμάτων, την οποία ανά διαστήματα αύξανε, για να κερδίσει τελικά με 22-3.

Η ΑΕΚ έπαιξε εξαιρετική άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, δεχόμενη μόλις 8 τέρματα, ενώ ανέβηκε και επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο, για να πάρει την 9η νίκη της σε 11 ματς (έχει και τις δύο ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό).
Από την πλευρά του ο Διομήδης πέρα από μερικά ξεσπάσματα στο ματς, δεν κατάφερε να πλησιάσει στο σκορ και πλέον το εκτός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της πρώτης φάσης κόντρα στον Δούκα, αποκτά χαρακτήρα «τελικού» και για τις δύο ομάδες, για τη συμμετοχή στα πλέι-οφ.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Α. Βασιλόπουλος): Σεβέλεφ 3, Ζβάνια, Τζίμπουλας 3, Χιόνης 2, Γ. Μούγιτς 1, Μάλλιος 9, Χατζηκωνσταντίνου, Ορφανός, Κωστούλας, Καρκαγκέλης, Σιατιρλής, Μάνθος, Τσερνικάου, Πατασούρι, Τζ. Μούγιτς. 2, Ολιβέιρα 2

ΑΕΚ (Δ. Δημητρούλιας): Αραμπατζής 2, Μπριάτκα 2, Τζηράς 6, Νικολαΐδης 1, Άντζελιτς, Ηλιόπουλος 2, Μπουκοβίνας 1, Πλάθα 4, Μόγια 5, Κοτσιώνης, Παπαδιονυσίου 1, Ουγκάλντε 2, Μπεντζιλαλί, Δικαιούλιας 2, Καλόμοιρος 3, Μπεριά 1.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis