home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Από τη Νέα Κίο στην Παλαιοχούνη: Έτοιμος ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Αργολίδας

Τον ολοκληρωμένο ΣΜΑ Αργολίδας επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συνοδευόμενος από τον Μαλτέζο. Τι δήλωσε.
ΣΜΑ Αργολίδας Νέα Κίος (3)

Τις ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) της Αργολίδας, στην περιοχή Κιόσκια, στη Νέα Κίο Αργολίδας, επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το πρωί σήμερα, Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζο.

Ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι τόσο ο εν λόγω ΣΜΑ, όσο και η μονάδα επεξεργασίας στην Παλαιόχουνη, έχουν ολοκληρωθεί και μπορούν να ξεκινήσουν να λειτουργούν ανά πάσα στιγμή, τόνισε ωστόσο ότι η Περιφέρεια θα αναμένει να αποφανθεί το Ελεγκτικό Συνέδριο σχετικά με την τροποποίηση της ΣΔΙΤ απορριμμάτων.

Επανέλαβε δε ότι τα συμπληρωματικά στοιχεία που ζήτησε το εν λόγω όργανο είναι τυπικού χαρακτήρα και την ερχόμενη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου θα σταλούν από την Περιφέρεια, προκειμένου να εκδώσει την απόφασή του.

Στον ΣΜΑ Αργολίδας θα συγκεντρώνονται τα απορρίμματα ολόκληρης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και από εκεί θα οδηγούνται στο εργοστάσιο της Παλαιόχουνης Αρκαδίας, το οποίο και αυτό έχει ολοκληρωθεί.

Στο χώρο έχουν τοποθετηθεί κοντέινερ συγκέντρωσης, που καθένα από αυτά χωρά περισσότερους από 30 τόνους, δηλαδή τουλάχιστον δύο απορριμματοφόρα με συμπιεσμένα απορρίμματα.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Κιωτης της Αθήνας

    Μεγαλεία η Κιος του πολιτισμού!!!! Την τελευταία 10ετια της έφτιαξαν σκουπιδότοπο βουνό 40 μέτρων που φαντάζει ως ένα νέο βουνό στη πεδιάδα της με όμορφες ευοδιες διοξινης, και τώρα χώρο μεταφόρτωσης σκουπιδιών όλης της Πελοποννήσου που θα θαυμάζεις τη θέα των κοντεινερ γεμάτα σκουπίδια να πηγαίο έρχονται στη παραλιακή της, γεγονός που θα εισρεουν χιλιάδες τουρίστες να αποθανατιζουν το γεγονός!!!!!!! συγχαρητήρια στους ηγητορες της και τον Λαό της που χειροκροτει!!!!!!!!!!!!!!!!

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis