home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μία ολόκληρη πόλη ξέκανε ο κορωνοϊός – Εικόνες που σοκάρουν και σφίγγουν το στομάχι

Το τρομακτικό πλήγμα που έχουμε δεχθεί ως χώρα μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο.
Λιβαδειά

Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Σε μια περίοδο που ακούγονται πολλά από πολλούς ειδικούς αλλά και άσχετους με το θέμα της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη μας και κατ’ επέκτασιν και την πατρίδα μας και επειδή πλέον τα νούμερα δεν μας αγγίζουν και τα ακούμε χωρίς να μας προβληματίζουν μη αναλογιζόμενοι το πραγματικό τους μέγεθος και την επίδραση στον πληθυσμό της έτσι κι αλλιώς βαλόμενης από δημογραφικό πρόβλημα χώρας μας η ομάδα Up Stories επιχειρεί να δείξει σε όλους το τρομακτικό πλήγμα που έχουμε δεχθεί μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο.

Ως παράδειγμα για το μέγεθος της απώλειας ανθρωπίνων ζωών επιλέξαμε την πανέμορφη πόλη της Λειβαδιάς. Προκαταβολικά θα ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τους κατοίκους της πόλης αλλά βάσει τελευταίας απογραφής του 2011 η πανέμορφη αυτή πόλη έχει πληθυσμό περίπου 22.000 έως 25.000 πολιτών. Τόσους όσους δηλαδή περίπου έχουμε θρηνήσει μέχρι σήμερα από τον κορωνοϊό.

Για την ακρίβεια οι νεκροί μέχρι στιγμής κυμαίνονται κοντά στους 20.000 νεκρούς αλλά όπως όλοι καταλαβαίνουν το νούμερο των 25.000 νεκρών από την πανδημία δεν θα αργήσει να έρθει βάσει προβλέψεων.

Αυτό το βίντεο ας αποτελέσει αφορμή για σκέψη και προβληματισμό από όλους μας ειδικούς και μη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis