home design 800x400
home design 1170Χ320

Η Σμύρνη ζωντανεύει ξανά στη μεγάλη οθόνη

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στον κινηματογράφο Άργους CINE VALIA στις 23 Δεκεμβρίου με δύο προβολές κάθε μέρα.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Η Σμύρνη ζωντανεύει ξανά στη μεγάλη οθόνη
smirni mou agapimeni

Η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», που βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση, είναι μία υπερπαραγωγή υψηλών προδιαγραφών με διεθνές καστ που τιμά τον πολιτισμό της Ιωνίας.

Ένα σπουδαίο κινηματογραφικό εγχείρημα με πανανθρώπινα μηνύματα, που φιλοδοξεί να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη με πειστικότητα την ατμόσφαιρα της εποχής μέσα από άρτια σκηνικά και κοστούμια και τη σπαρακτική καταστροφή της Σμύρνης, με τη χρήση σύγχρονων ψηφιακών εφέ. Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν σε: Λέσβο, Χίο, Αθήνα, Πειραιά και Φάληρο.

Σε σκηνοθεσία: Γρηγόρη Καραντινάκη και σε σενάριο: Μιμής Ντενίση σε συνεργασία με τον Martin Sherman – Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο και θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση.

Πρωταγωνιστούν: Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Burak Hakki, Κρατερός Κατσούλης, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Ντίνα Μιχαηλίδου, Αναστασία Παντούση, Ozdemir Ciftcioglu, Νέδη Αντωνιάδη, Γιάννης Εγγλέζος, Έφη Γούση,Nathan Thomas, Χρήστος Στέργιογλου, Θοδωρής Κατσαφάδος, Daniel Crossley, Dunkan Skinner, Δάφνη Αλεξάντερ, Μιχάλης Μητρούσης, Nαταλία Δραγούμη, Μανώλης Γεραπετρίτης, Ανδρέας Νάτσιος, Ian Roberson, Joanna Kalafatis και ο Γιάννης Βογιατζής

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στον κινηματογράφο Άργους CINE VALIA στις 23 Δεκεμβρίου με δύο προβολές κάθε μέρα.

Προπώληση : e-ticket www.cinevalia.gr

Πληροφορίες: 2751025105 & 6994720566

Δείτε το τρέιλερ:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis