home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μένει μέχρι να φύγει η εφορία στο Άργος

Φιλί ζωής για έναν ακόμα χρόνο – Πανηγυρίζουν Ανδριανός και Καμπόσος.

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Μένει μέχρι να φύγει η εφορία στο Άργος
eforia

Φιλί ζωής ενός χρόνου δόθηκε για την εφορία στο Άργος, η οποία απ’ ότι φαίνεται μένει ως έχει μέχρι να φύγει. Σύμφωνα με νεότερη απόφαση της ΑΑΔΕ, η ΔΟΥ Άργους θα παραμείνει σε λειτουργία τουλάχιστον μέχρι και το τέλος του 2022, οπότε και θα επανεξεταστούν τα δεδομένα σχετικά με την προγραμματισμένη μεταφορά της στο Ναύπλιο.

Όπως αναφέρεται από το γραφείο τύπου του Γιάννης Ανδριανού: «Μετά την τηλεφωνική ενημέρωση που είχε ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανό από τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο το Σάββατο βράδυ σχετικά με την τηλεφωνική ενημέρωση του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) κ. Γεώργιου Πιτσιλή προς τον κ. Καμπόσο για το άμεσο κλείσιμο της εφορίας του Άργους όπως και άλλων εφοριών ανά τη χώρα στο πλαίσιο της ευρύτερης αναδιοργάνωσης και ψηφιοποίησης της εξυπηρέτησης των φορολογουμένων, ο κ. Ανδριανός ζήτησε και συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη φορολογική πολιτική και τη δημόσια περιουσία κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον διοικητή της ΑΑΔΕ.

Μετά και τα επιχειρήματα που εξέθεσε ο κ. Ανδριανός υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας της εφορίας του Άργους για τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της πόλης του Άργους και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, ο κ. Πιτσιλής τον διαβεβαίωσε ότι σε συνεννόηση με το Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΑΔΕ που έχει λάβει τη σχετική απόφαση, η εφορία του Άργους θα παραμείνει σε λειτουργία τουλάχιστον μέχρι και το τέλος του 2022, οπότε και θα επανεξεταστούν τα δεδομένα».

συνάντηση με βεσυρόπουλο πιτσιλή

Πανηγυρίζει ο Δήμος Άργους – Μυκηνών

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Άργους – Μυκηνών σημειώνονται τα εξής:

«Πριν μερικές μέρες ο προίστάμενος της ΑΑΔΕ ενημέρωσε τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο πως υπάρχει πρόβλεψει να μεταφερθεί η εφορεία του Άργους στο Ναύπλιο.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών επικοινώνησε με τον κυβερνητικό βουλευτή Γιάννη Ανδριανό και τον έθεσε προ των ευθυνών του καταδικάζοντας την ενέργεια αυτή και απαιτώντας την παραμονή της ΔΟΥ στην μεγαλύτερη πόλη του νομού!

Η άμεση παρέμβαση του Δημάρχου πέτυχε την παραμονή της ΔΟΥ στο Άργος για ένα χρόνο ακόμα σύμφωνα με τα όσα τον διαβεβαίωσε πριν λίγα λεπτά ο κυβερνητικός βουλευτής.

Άοκνος ο αγώνας του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου για την διασφάλιση των υπηρεσιών στους πολίτες».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis