home design 800x400
home design 1170Χ320

Θλίψη στο Κιάτο: Πέθανε χτυπημένος από τον κορωνοϊό ο π. Μιχαήλ Αντωνόπουλος

Ήταν εφημέριος του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιάτου.
Κιάτο (47)

Έφυγε από τη ζωή ο π. Μιχαήλ Αντωνόπουλος της Μητροπόλεως Κορίνθου. Η εξόδιος Ακολουθία θα ψαλλεί την Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021, στις 11:30 στον Κοιμητηριακό Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Κιάτου Κορινθίας

Μετά λύπης αγγέλλεται στο πλήρωμα της Κορινθιακής Εκκλησίας ότι σήμερα Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021, εξεδήμησε εις Κυριόν, ασθενών από τον Covid-19, ο Πρωτ/ρος κυρός Μιχαήλ Αντωνόπουλος, Εφημέριος του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιάτου.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το έτος 1944. Διάκονος χειροτονήθηκε την 21ην-12ου-1976 στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στην Κόρινθο και Πρεσβύτερος την 2αν-1ου-1977 στον Ι. Ναό Αγίας Μαρίνης Βέλου υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Κορίνθου κυρού Παντελεήμονος Καρανικόλα. Ήταν πατέρας πέντε τέκνων. Διακόνησε στις Ενορίες Γκούρας, Πουλίτσας, Κοιμήσεως Θεοτόκου Κιάτου, Γελινιατίκων και Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιάτου, ενώ διετέλεσε επί σειρά ετών ως Θεολόγος-Καθηγητής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Διακρινόταν για την πραότητά, τον ησύχιο και τον ευγενικό του χαρακτήρα.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας πληροφορηθείς την εκδημία του π. Μιχαήλ εξέφρασε την λύπη του ενώ μετέβη στην Ι. Μονή Αναστάσεως του Χριστού Λουτρακίου όπου ομού μετά του Θεοφ. Πρωτοσυγκέλλου Επισκόπου Κεγχρεών και των πατέρων της Μονής ετέλεσαν Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής αυτού!

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis