home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμός

Τι λέει η ΕΠΣ Αργολίδας για τα αίσχη στο Παναργειακός – Δρεπανιακός

ΕΠΣ Αργολίδας: Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας απ’ όπου και αν προέρχεται

Επειδή εμφανίζονται διάφορα περιστατικά βίας στα γήπεδα του νομού, η ΕΠΣ Αργολίδας με σημερινή ανακοίνωσή της ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι:

«Η Ένωση καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται και με τα αρμόδια όργανα της θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το φίλαθλο πνεύμα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όλων των προσώπων που εμπλέκονται στους αγώνες.

Για την αντιμετώπιση όμως του κοινωνικού φαινομένου της βίας, μέρος του οποίου αποτελούν πιστεύουμε αυτά τα επεισόδια είναι κυρίως αρμόδιοι άλλοι φορείς της συντεταγμένης πολιτείας στους οποίους έχουμε απευθυνθεί για να επιληφθούν».

Αφορμή για την παραπάνω ανακοίνωση στάθηκαν τα χθεσινά επεισόδια στο ΔΑΚ Άργους, κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναργειακός – Δρεπανιακός, που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο φίλοι του Δρεπάνου και να διακομιστούν στο νοσοκομείο. Μάλιστα ως πολεμοφόδια χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και λεμόνια με ξυράφια, που θα μπορούσαν άνετα να χαρακτηριστούν ως φονικά όπλα.

Η καταδίκη του Παναργειακού

Η διοίκηση του Παναργειακού δήλωσε άμεσα πως καταδικάζει τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ημίχρονο του αγώνα Παναργειακός – Αστέρας Δρεπανιακός από άτομα τα οποία εισήλθαν στην σκεπαστή κερκίδα του ΔΑΚ Άργους.

Όπως ανέφερε, τα άτομα αυτά που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, δεν ήταν εξαρχής στο γήπεδο αλλά εκμεταλλεύτηκαν το κλείσιμο του εκδοτηρίου και επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Δρεπάνου αλλά και σε φίλους του Παναργειακού που βρίσκονταν στην ίδια κερκίδα.

Ο Παναργειακός δηλώνει ότι άτομα με συμπεριφορές χουλιγκανισμού και τραμπουκισμού, δεν ανήκουν στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας και αποδεικνύεται αυτό από το γεγονός ότι δεν ήταν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν και να βοηθήσουν, αλλά εισήλθαν μόνο για φασαρία και αμέσως μετά αποχώρησαν.

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη στη φιλοξενούμενη ομάδα του Δρεπάνου και στους φίλους αυτής όπως επίσης και στους δικούς μας φιλάθλους που βρίσκονταν στην συγκεκριμένη κερκίδα.

Σαν διοίκηση θέλαμε να ανταποδώσουμε την άψογη φιλοξενία που είχαμε στο πρώτο γύρο από την ομάδα του Αστέρα Δρεπάνου, αλλά δυστυχώς κάποιοι ανεγκέφαλοι, όχι φίλαθλοι του Παναργειακού, χάλασαν την εικόνα αυτή», αναφέρεται στη σχετική τοποθέτηση της διοίκησης του Παναργειακού.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button