home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΗλεία

Πύργος: Συμμορία ρήμαξε σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητο

Εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις κλοπών στην Ηλεία

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, πέντε κλοπές σε οικίες, κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και όχημα στον Πύργο.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε βάρος τριών ανδρών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Από την προανάκριση που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προέκυψε ότι οι δράστες το τελευταίο τρίμηνο, διέπραξαν τρεις κλοπές σε οικίες, μια σε κατάστημα και μια σε φορτηγό αυτοκίνητο, κατά τις οποίες αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 630 ευρώ, κοσμήματα, μια τραπεζική κάρτα, ένα κινητό τηλέφωνο, μια κονσόλα παιχνιδομηχανής, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, έναν ενισχυτή μεγαφωνικής και έγγραφα, συνολικής αξίας (2.459) ευρώ.

Για τη διερεύνηση των περιστατικών, διενεργήθηκαν μεθοδικές και εμπεριστατωμένες έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση των υποθέσεων και την ταυτοποίηση όλων των κατηγορουμένων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των κατηγορουμένων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Του αφαίρεσαν 500 ευρώ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας άνδρας, διότι προχθές το απόγευμα, στην Αμαλιάδα ενεργώντας από κοινού με ακόμα έναν συνεργό του, προσέγγισαν ημεδαπό άνδρα και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ.

Χτύπησαν ηλικιωμένο

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος τριών αγνώστων ανδρών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, στον Πύργο, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, διέρρηξαν οικία ηλικιωμένου άνδρα και με την άσκηση σωματικής βίας του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ρολόι.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button