Ο Δήμος Επιδαύρου περνά στην εποχή της ηλεκτροκίνησης

Εντάχθηκε για χρηματοδότηση το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων από το Πράσινο Ταμείο με 29.760 ευρώ.

«Ο Δήμος Επιδαύρου προχωρά, αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, στη νέα εποχή», τονίζει ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, ενημερώνοντας πως το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) εντάχθηκε κατ αρχήν προς χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο με 29.760 ευρώ.

«Η ανάγκη για μείωση των ρύπων οδηγεί όλο και πιο πολλούς στην ανάγκη αγοράς ενός ηλεκτρικού οχήματος, κάτι που τα επόμενα χρόνια αναμένεται να αυξηθεί πολύ!

Ο Δήμος μας πρέπει να ετοιμαστεί για τη νέα αυτή πρόκληση έχοντας στο μυαλό μας όχι μόνο τους κατοίκους μας, αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες μας!», επισημαίνει ο δήμαρχος.

Σχόλια

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis