home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Επτάρα με τραμπουκισμούς από αγνώστους στο Άργος

Τα είχε όλα το ματς του Παναργειακού με τον Αστέρα Δρεπανιακό. Βροχή από γκολ αλλά και επεισόδια εις βάρος των φιλάθλων και των δύο ομάδων!
Παναργειακός Αστέρας Δρεαπανιακός

Από επτάρα σε επτάρα το πάει Παναργειακός «επτάρα» ο Παναργειακός που μετά το Παναρίτη, φιλοδώρησε με τον ίδιο αριθμό τερμάτων τον Αστέρα Δρεπανιακό, νικώντας τον με 7-0 στο ΔΑΚ Άργους.

Ο αγώνας της 10ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί λόγω κορωνοϊού έγινε το απόγευμα της Τετάρτης με τους «Λύκους» να κατασπαράζουν τους αντιπάλους τους.

Μετά και από αυτή τη νίκη είναι μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πινακα του 2ου ομίλου της Α’ κατηγορίας Αργολίδας έπειτα από 11 αγώνες, έχοντας 29 βαθμούς έναντι 26 του Αργοναύτη Νέας Κίου.

Οι «Λύκοι» άνοιξαν το σκορ στο 7’ με τον Παπασπύρο και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 16’ με τον Θεοδοσιάδη, έπειτα από ασίστ του Μαρίνη. Λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου (43’), ο Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά έκανε το 3-0. Με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Μαρίνης έκανε στο 64’ το 4-0 και αμέσως μετά τη σέντρα ο Τσίρος πέτυχε το 5ο γκολ των «Λύκων». Ακολούθησαν άλλα δύο γκολ με σουτ του Παπασπύρου και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρίνη.

Την ερχόμενη αγωνιστική (13η) ο Παναργειακός δεν θα αγωνιστεί καθώς σύμφωνα με το πρόγραμμα αντιμετωπίζει τον Πορτοχελιακό ο οποίος έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Μελανό σημείο τα επεισόδια

Η διοίκηση του Παναργειακού καταδικάζει τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ημίχρονο του αγώνα Παναργειακός – Αστέρας Δρεπανιακός από άτομα τα οποία εισήλθαν στην σκεπαστή κερκίδα του ΔΑΚ Άργους.

Τα άτομα αυτά που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, δεν ήταν εξαρχής στο γήπεδο αλλά εκμεταλλεύτηκαν το κλείσιμο του εκδοτηρίου και επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Δρεπάνου αλλά και σε φίλους του Παναργειακού που βρίσκονταν στην ίδια κερκίδα.

Ο Παναργειακός δηλώνει ότι άτομα με συμπεριφορές χουλιγκανισμού και τραμπουκισμού, δεν ανήκουν στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας και αποδεικνύεται αυτό από το γεγονός ότι δεν ήταν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν και να βοηθήσουν, αλλά εισήλθαν μόνο για φασαρία και αμέσως μετά αποχώρησαν.

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη στη φιλοξενούμενη ομάδα του Δρεπάνου και στους φίλους αυτής όπως επίσης και στους δικούς μας φιλάθλους που βρίσκονταν στην συγκεκριμένη κερκίδα.

Σαν διοίκηση θέλαμε να ανταποδώσουμε την άψογη φιλοξενία που είχαμε στο πρώτο γύρο από την ομάδα του Αστέρα Δρεπάνου, αλλά δυστυχώς κάποιοι ανεγκέφαλοι, όχι φίλαθλοι του Παναργειακού, χάλασαν την εικόνα αυτή», αναφέρεται στη σχετική τοποθέτηση της διοίκησης του Παναργειακού.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis