home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κρανίδι – Ερμιόνη: Τα ωράρια λειτουργίας στις δημοτικές βιβλιοθήκες

Ο δήμος Ερμιονίδας ενημερώνει το κοινό για τα ωράρια στις δημοτικές βιβλιοθήκες Ερμιόνης και Κρανιδίου
«Βιβλιοθήκες: Δρόμοι για τις πατρίδες» στο Ναύπλιο

Ο Δήμος Ερμιονίδας ενημερώνει το κοινό για τα ωράρια λειτουργίας των δημοτικών βιβλιοθηκών Ερμιόνης και Κρανιδίου. Οι μέρες εισόδου για το κοινό είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή, με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι ώρες λειτουργίας για τη βιβλιοθήκη Κρανιδίου είναι 09:00 – 15:00 καθημερινα και για τη βιβλιοθήκη Ερμιόνης, Δευτέρα – Πέμπτη – Παρασκευή 12:00 – 16:00, ενώ Τρίτη και Τετάρτη 09:00 – 12:00.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ερμιονίδας αναφέρει τα εξής:

Σκοπός της λειτουργίας των βιβλιοθηκών είναι η προώθηση και η προαγωγή της γνώσης.

Οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες επιτελούν σημαντικό έργο στις τοπικές κοινωνίες. Διαθέτουν τεκμήρια που καλύπτουν μεγάλο εύρος των αναγκών των αναγνωστών – χρηστών. Κάθε χρόνο, πέραν της μόνιμης λειτουργίας τους, οι Βιβλιοθήκες σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς φορείς, σχολικές μονάδες, συλλόγους, διοργανώνουν εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, επισκέψεις σχολείων, δημιουργικές δράσεις.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όπως συνέβη σε όλη την Ελλάδα, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας του covid-19, οι Βιβλιοθήκες της Ερμιονίδας, αναγκάστηκαν να στερηθούν τις δια ζώσης επισκέψεις των φίλων αναγνωστών, καθώς και τις διοργανώσεις εκδηλώσεων.

Με σταθερά βήματα προχωρούμε να ξεπεράσουμε την πανδημία. Οι Βιβλιοθήκες του Δήμου μας λειτουργούν κανονικά και καθημερινά, με βάση το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

Ως εκ τούτου, δράσεις και επισκέψεις και κάθε είδους δραστηριότητες, δρομολογούνται και μπορούν να πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση.

Το ωράριο λειτουργίας των βιβλιοθηκών της Ερμιονίδας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου από τις 16.11.2021.

Ωράριο στη δημοτική βιβλιοθήκη Ερμιόνης
Φωτογραφία: Δήμος Ερμιονίδας
Ωράριο στη δημοτική βιβλιοθήκη Κρανιδίου
Φωτογραφία: Δήμος Ερμιονίδας

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis