home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΜεσσηνίαΚοινωνία

Καλαμάτα: Εργασίες του εκπαιδευτικού προγράμματος «Human Rights for Beginners»

Στόχος του προγράμματος ήταν η προώθηση του δημοκρατικού πολιτισμού και η καλλιέργεια της ενεργού πολιτειότητας στο σχολικό περιβάλλον

Παρουσιάστηκαν στην Καλαμάτα τα αποτελέσματα του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «Human Rights for Beginners», το οποίο διοργάνωσαν για δεύτερη χρονιά η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία New Wrinkle σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Γραφείο Εθνικού Εισηγητή για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού εγχειρήματος «Free to Speak, Safe to learn –Στην Democratic Schools for All».

Το δεύτερο επιμορφωτικό σεμινάριο διεξήχθη στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2021 στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας και απευθυνόταν σε 40 εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όπως σημειώθηκε κατά την εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων, στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος ήταν η προώθηση του δημοκρατικού πολιτισμού και η καλλιέργεια της ενεργού πολιτειότητας στο σχολικό περιβάλλον.

Τις εργασίες της διημερίδας χαιρέτισε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος και εστίασε στη σημασία της διαρκούς εκπαίδευσης. Στο πλαίσιο της διημερίδας, υπήρξε και βράβευση της νικήτριας ομάδων εκπαιδευτικών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button