home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτικήFirst Featured

Ναύπλιο: Ατελείωτες ουρές στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες

Δείτε ποια είναι η κατάσταση στο εκλογικό κέντρο του Ναυπλίου μισή ώρα πριν το κλείσιμο της κάλπης. Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης (Εικόνες).

Πολύ αυξημένη είναι η προσέλευση στις εκλογές για νέο πρόεδρο στο Κίνημα Αλλαγής με πάνω από 238.000 πολίτες να έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα, ενώ στην Αργολίδα, και ειδικά στο Ναύπλιο, από το πρωί σχηματίζονται ουρές ψηφοφόρων, οι οποίες όσο πάμε προς το κλείσιμο της κάλπης, μεγαλώνουν.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, η ΕΔΕΛΑΠ αποφάσισε να πάρει η διαδικασία παράταση μίας ώρας (ως τις οκτώ το βράδυ) , ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να δοθεί και νέα παράταση μισής ώρας, σε περίπτωση που συνεχίζουν να υπάρχουν ουρές έξω από εκλογικά τμήματα.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τις 18:00 έως και τις 18:30 στο ΔΑΚ Ναυπλίου, με την ουρά όσο περνά ο χρόνο να αυξάνεται αντί να μειώνεται, καθώς σπεύδουν ολοένα και περισσότεροι πολίτες για να ψηφίσουν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, όλη μέρα έχει ουρά. Μάλιστα κάποιοι -όπως λένε στο anagnostis.org – ήρθαν μεσημέρι και λόγω ουράς έφυγαν και ξαναήρθαν το απόγευμα. Ωστόσο οι ίδιοι πάλι βρέθηκαν να περιμένουν στην ουρά!

Η ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ). Μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει και λειτουργούν 816 από τα 819 εκλογικά τμήματα στην Ελλάδα.

Στην Αυστραλία όπου η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε, ψήφισαν 108 άνθρωποι. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα Ανδρουλάκης (12), 11.1%, Γερουλάνος (2), 1.85%, Καστανίδης (3), 2.78%, Χρηστίδης (3), 2.78% Λοβέρδος (34), 31.48%, Παπανδρέου(54), 50% .

Η ροή στις κάλπες υπολογίζεται ότι είναι αυξημένη κατά 20-25% σε σχέση με το 2017.

Το πρωί προέκυψαν κάποια προβλήματα στο δίκτυο και για λίγη ώρα δεν λειτουργούσε διότι γινόταν αναβάθμιση. Πλέον το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button