home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτική

Αργολίδα: Ποιοι 4 αυτοδιοικητικοί στηρίζουν Παπανδρέου

Δήλωση τεσσάρων στελεχών του ΚΙΝΑΛ: Γιατί στηρίζουμε για πρόεδρο τον Γιώργο Παπανδρέου

Με κοινή δήλωση, τέσσερα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής από την Αργολίδα, που ασχολούνται ή έχουν ασχοληθεί -μεταξύ άλλων- με την τοπική αυτοδιοίκηση από θέσεις ευθύνης, αναφέρουν γιατί στηρίζουν τον Γιώργο Παπανδρέου για πρόεδρο του κόμματος.

Πρόκειται για πρώην πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας Μιλτιάδη Κονοπισόπουλο, τους πρώην δημάρχους Ερμιόνης Αργύρη Λεμπέση και Επιδαύρου Κώστα Καψάλη και τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου και δημοτικό σύμβουλο Άργους-Μυκηνών Κώστα Γκαρκάσουλα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν:

«Ι) Επειδή μεγαλώνει την παράταξη με την ενεργοποίηση των πολιτών που βρίσκονται στο πολιτικό περιθώριο ή σ’ άλλα κόμματα, δείχνοντάς τους ότι δεν περισσεύει κανείς στη συμμετοχική ΣοσιαλΔημοκρατία που οραματίζεται ως ανάχωμα στον αχαλίνωτο νεοφιλελευθερισμό της τελευταίας 10ετίας.

ΙΙ) Επειδή έχει αποδείξει ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν τον κρατάει, δεν υπολογίζει το ατομικό του πολιτικό κόστος μπροστά στο κοινωνικό ΟΦΕΛΟΣ , δεν δημιουργεί πελατειακά δίκτυα πολιτικής εξάρτησης, αλλά αντίθετα ΔΙΚΤΥΑ πολιτικής ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ που υπερασπίζονται την ενημέρωση του πολίτη, καταπολεμούν τις κοινωνικές ανισότητες & υπερασπίζονται τα δικαιώματα των αδύναμων και κοινωνικά περιθωριοποιημένων συμπολιτών μας.

ΙΙΙ) Επειδή σήμερα στην χώρα μας ΔΕΝ υπάρχει άλλος Έλληνας πολιτικός που μπορεί με τις διεθνείς διασυνδέσεις του & με την ίδια ευκολία, να συνομιλήσει απευθείας τόσο με τους ηγέτες της Δύσης όσο & μ’ αυτούς της Ανατολής ή και του Αραβικού κόσμου.

Τέλος , επειδή αποδείχθηκε, δυστυχώς επώδυνα για τις Ελληνίδες & τους Έλληνες, ότι ΔΕΝ υπήρχε άλλος δρόμος για την διάσωση της χώρας από την χρεοκοπία του 2009, από την δημιουργία του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης & την αμοιβαιοποίηση του χρέους μ’ αποτέλεσμα την εύκολη πρόσβαση σε φτηνή και άφθονη ρευστότητα με την οποία διευκολύνονται τα μέτρα που έλαβαν οι ευρωπαϊκοί θεσμοί όπως γίνεται και σήμερα με το λεγόμενο Ταμείο Ανάκαμψης…, τα οποία, ας μην ξεχνάμε, θα είχαμε επιτύχει με ένα μνημόνιο & σε βάθος μιας 3ετίας & όχι τριών γενεών όπως κατέληξε να γίνει!»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button