home design 800x400

«Έφυγε» ο κυρ Νίκος σκορπώντας θλίψη σε Παναιτωλικό και Πανναυπλιακό

Ο Νίκος Κουτσογιάννης έχει γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία του Παναιτωλικού ως παίκτης και μία μεγάλη επιτυχία ως προπονητής στο Ναύπλιο.

Έφυγε από τη ζωή ο παλαιός προπονητή του Πανναυπλιακού – Ηρακλή 1924, κυρ Νίκος Κουτσογιάννης, που έγραψε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας, με γυμναστή τον Στέλιο Τσίτο. Η ομάδα είχε προβιβαστεί τότε στη Γ’ Εθνική επαγγελματική, με γηγενείς παίκτες.

Ο εκλιπών είχε καταγωγή από το Αγρίνιο έχοντας αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τον Παναιτωλικό.

Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που ανέδειξε η Αιτωλοακαρνανία. Αγωνίστηκε πρώτη φορά το 1958 και τίμησε τη φανέλα του Παναιτωλικού για 10 χρόνια.

Παραμένει ως τις ημέρες μας ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας του Παναιτωλικού έχοντας σημειώσει 118 στις 210 επίσημες εμφανίσεις του με τα κυανοκίτρινα.

Ολοκληρώνοντας την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Νίκος Κουτσογιάννης προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Παναιτωλικό ως προπονητής, σε 8 διαφορετικές περιόδους από τη δεκαετία του ’80 έως και το 2004. Στο διάστημα αυτό ανέδειξε πολλούς ποδοσφαιριστές που έκαναν καριέρα στο Αγρίνιο ή και σε άλλες ομάδες.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει στους οικείους του τα συλλυπητήριά της. Τονίζει πως ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του θα καταθέσει στεφάνι στη σωρό του και θα ζητήσει από τη διοργανώτρια να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον επόμενο εντός έδρας αγώνα.

H κηδεία του έγινε χθες, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στο Αγρίνιο.

Οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού Θύρα 6 – Warriors

Ολόκληρη η Παναιτωλική οικογένεια πενθεί. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον σεβασμό μας προς το πρόσωπο του Νίκου Κουτσογιάννη. Του πρώτου σκόρερ και μακροβιότερου προπονητή στην ιστορία του ΤΙΤΟΡΜΟΥ.

Αλλά και ενός ανθρώπου που αντί να ακολουθήσει μια λαμπρή καριέρα, η οποία τον περίμενε γεμάτη χρήματα και δόξα, ακολούθησε την καρδιά του. Και η καρδιά του έλεγε…ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!

Τέτοιους ανθρώπους δεν μπορούμε να τους ξεχάσουμε ποτέ. Αντιθέτως θα τους μνημονεύουμε και θα τους υμνούμε για πάντα.

Κύριε Νίκο, η ΘΥΡΑ 6 σε αποχαιρετά με σεβασμό. Καλό ταξίδι.

Ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός

Η Διοίκηση του ερασιτέχνη Παναιτωλικού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή του συλλόγου μας Νίκου Κουτσογιάννη, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Ο Νίκος Κουτσογιάννης αγωνίστηκε πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναιτωλικού το 1958 και για μια δεκαετία ενώ μέχρι και σήμερα κατέχει τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ της ομάδας μας. Από τη δεκαετία του ’80 έως και το 2004 συνεργάστηκε με τον σύλλογό μας ως προπονητής βγάζοντας παίκτες οι οποίοι έγραψαν ιστορία με τα χρώματα της ομάδας μας και αγωνίστηκαν στο υψηλότερο επίπεδο φτάνοντας μέχρι την Εθνική Ελλάδος.

Ταυτόχρονα, όλα αυτά τα χρόνια που βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου αποτέλεσε δάσκαλος για πολλούς προπονητές οι οποίοι θήτευσαν σε όλα τα επίπεδα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σχόλια

Exit mobile version