home design 800x400
home design 1170Χ320

Πάτρα: Πνίγηκαν γατάκια από την κακοκαιρία

Τα καταλύματα για τα άπειρα γατάκια στο Νότιο Πάρκο τα πήρε η θάλασσα, ενώ άλλα διαλύθηκαν εντελώς

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πάτρα: Πνίγηκαν γατάκια από την κακοκαιρία
gates stin patra

Ούτε τα δεκάδες γατάκια που ζουν στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας γλίτωσαν από τη μανία της φύσης. Οι φιλόζωοι που κάθε μέρα πάνε στην περιοχή για να τα ταΐσουν, βρέθηκαν μπροστά σε ένα θλιβερό θέαμα σήμερα. Πολλά από αυτά πνίγηκαν, ενώ πολλά από τα ξύλινα σπίτια που έχουν στηθεί στο Νότιο Πάρκο καταστράφηκαν.

Όπως σημειώνεται, τα καταλύματα για τα άπειρα γατάκια τα οποία άλλα είχαν δωρίσει και άλλα τα είχαν κατασκευάσει εθελοντές, τα πήρε η θάλασσα ενώ άλλα διαλύθηκαν εντελώς.

Οι φιλόζωοι το μόνο που ζητούν είναι βοήθεια, είτε σε υλικά είτε σε «χέρια», ώστε τουλάχιστον να κατασκευαστούν πρόχειρες κατασκευές, ώστε να μπορέσουν τα αγαπητά τετράποδα να αντέξουν τον βαρύ χειμώνα.

gates patra 2
Φωτογραφία: (Ioanna Yannakopoulou – facebook)

Η ανάρτηση της Ιωάννας Γιαννακοπούλου αναφέρει:

«Τις σκληρές εικόνες με γατάκια που βρέθηκαν πνιγμένα δεν θα τις δείξουμε. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της χθεσινής καταστροφής και στο Νότιο Πάρκο. Τα καταλύματα για τα άπειρα γατάκια που είχαν άλλοι δωρίσει και αλλά κατασκευάσει με κόπο εθελοντές τα πήρε η θάλασσα και αλλά διαλύθηκαν εντελώς.

patra kakokairia
Φωτογραφία: (Ioanna Yannakopoulou – facebook)

Ζητάμε τη βοηθεια σας οσο ποτε σε υλικα και χέρια , να κατασκευαστούν εστω καποιες πρόχειρες κατασκευες ,για να μπορέσουν οι ψυχούλες αυτες να αντέξουν το βαρύ χειμώνα. Παρακαλω οποίος εχει τη διάθεση ας επικοινωνήσει με τη Litsa Merelh σε προσωπικό μήνυμα ή στο +30 698 9357966 είτε με εμενα».

gatew patra 3
Φωτογραφία: (Ioanna Yannakopoulou – facebook)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis