home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Δήμος Ερμιονίδας: Ψεύδη και συκοφαντίες όσα αναφέρονται για τον Σταθμό Μεταμόρφωσης Απορριμμάτων

«Γνωστό συκόφαντη του διαδικτύου» χαρακτηρίζει ο δήμος Ερμιονίδας το άτομο που ανήρτησε θέμα, σχετικά με το ΣΜΑ

Ψεύδη και συκοφαντίες χαρακτηρίζει ο Δήμος Ερμιονίδας όσα αναφέρονται σε ιστολόγιο, σχετικά με την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του δήμου. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του δήμου κάνει λόγο για αναρτήσεις στο διαδίκτυο που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, καθώς οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί ως «η εικόνα του Σταθμού Μεταμόρφωσης Απορριμμάτων του δήμου» ανήκουν σε άλλη χωματερή. Ο δήμος Ερμιονίδας καλεί τον υπεύθυνο της ανάρτησης να ανακαλέσει όλα όσα έχει δημοσιεύσει, σταματώντας να εξευτελίζει το έργο του δήμου, όπως χαρακτήριστικά αναφέρει το Γραφείο του Δημάρχου Ερμιονίδας.

H ανακοίνωση του Δήμου Ερμιονίδας αναφέρει τα εξής:

Γνωστός συκοφάντης του Διαδικτύου, ο οποίος διατηρεί ιστολόγιο και αυτοπροσδιορίζεται ως Δημοσιογράφος, ανάρτησε χτες αργά το απόγευμα στο ιστολόγιο του μια εκ νέου συκοφαντική και ψεύδη είδηση, συνοδευόμενη με φωτογραφικό υλικό.

Παρουσίασε αναληθώς στους αναγνώστες του ότι δήθεν η εικόνα του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Ερμιονίδας είναι αυτή:

thumbnail damalitis

ενώ γνώριζε πολύ καλά από τα δελτία τύπου του Δήμου μας, ως αυτοπροσδιοριζόμενος Δημοσιογράφος, ότι η εικόνα του ΣΜΑ Ερμιονίδας είναι αυτή:

Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του δήμου Ερμιονίδας
Φωτογραφία: Δήμος Ερμιονίδας
Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του δήμου Ερμιονίδας 1
Φωτογραφία: Δήμος Ερμιονίδας

Επίσης είναι γνωστό στον ίδιο αλλά και σε όλους τους κατοίκους της Ερμιονίδας, ότι οι φωτογραφίες που παρουσιάζει στο ιστολόγιο του σαν δήθεν ΣΜΑ Ερμιονίδας, αφορούν μια γειτονική χωματερή, η οποία δημιουργήθηκε την τριετία 2011-2014 από την προ προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Τα απορρίμματα αυτά υπάρχουν εκεί εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, κάτι που όλοι το γνωρίζουν.

Η Δημοτική Αρχή έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες για τον καθαρισμό του χώρου, διότι δεν μπορούν να μεταφερθούν άμεσα μέσω του ΣΜΑ, αφού η χρήση του αφορά μόνο απορρίμματα που παράγονται κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο.

Ο εν λόγω κύριος είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία κυρίως για την εμπλοκή του με τη δικαιοσύνη καθώς έχει μηνυθεί από δεκάδες συμπολίτες μας και έχει καταδικαστεί τουλάχιστον μια φορά, αναγκαζόμενος να πληρώσει και χρηματική αποζημίωση σε θύμα του που εξύβρισε μέσω του ιστολογίου του. Επίσης υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου συμπολίτες μας, εξαγριωμένοι από τα ψεύδη και τις συκοφαντίες του που κατά καιρούς έχει αναρτήσει στο ιστολόγιό του, έχουν χειροδικήσει εναντίον του μη μπορώντας να συγκρατηθούν.

Προφανώς υποκινούμενος και κατευθυνόμενος από γνωστά άγνωστα πρόσωπα που ανήκουν πια στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και προσπαθούν διακαώς παρά τις αποτυχίες τους και την απόρριψη του κόσμου να βγουν στην επιφάνεια, επιδιώκει να μηδενίσει και να εξευτελίσει ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο της παρούσας Δημοτικής Αρχής δημοσιεύοντας ψέματα και συκοφαντίες.

Ένα έργο το οποίο πήρε άδεια λειτουργίας, κατασκευάστηκε και τέθηκε σε πλήρη λειτουργία μέσα σε χρόνο ρεκόρ και έλυσε οριστικά το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου Ερμιονίδας. Έλυσε οριστικά ένα σοβαρότατο χρόνιο πρόβλημα δημόσιας υγείας και τεράστιας δυσφήμισης της τουριστικής περιοχής μας.

Τον καλούμε λοιπόν, αν έχει το ηθικό ανάστημα, μέσα από αυτή τη δημοσίευση να ανακαλέσει άμεσα τα ψεύδη του, διότι οι εξαγριωμένοι συμπολίτες μας που έχουν επικοινωνήσει μαζί μας για αυτό το θέμα από χτες το βράδυ είναι πολλοί, καθώς φαίνεται ότι ο κόσμος της Ερμιονίδας δεν αρέσκεται στα ψέματα και στους συκοφάντες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

2 Σχόλια

  1. “…οι εξαγριωμένοι συμπολίτες μας που έχουν επικοινωνήσει μαζί μας για αυτό το θέμα από χτες το βράδυ είναι πολλοί, καθώς φαίνεται ότι ο κόσμος της Ερμιονίδας δεν αρέσκεται στα ψέματα και στους συκοφάντες.”

    Λέτε πως είναι πολλοί αυτοί που ενημερώνονται από την αμφισβητούμενης εγκυρότητας πηγή ενημέρωσης.
    Πρακτικά ομολογείτε πως έχει αναγνωσιμότητα και τρέχετε εσείς, έγκυρη δημόσια αρχή, να διαπραγματευτείτε με αφερέγγυο ιδιώτη, την επαναφορά της αντικειμενικότητας στον δημόσιο λόγο!
    Ό,τι του φανεί, του Λωλοστεφανή και συγχαρητήρια για το δημόσιο θέαμα…

    1. Προκαλεί ιλαρότητα ο τρόπος που επικαλείται ο Δήμος Ερμιονίδας την ορθή διαδικτυακή επικοινωνία όταν ο ίδιος λογοκρίνει και μπλοκάρει την πρόσβαση στις δημόσιες ιστοσελίδες του σε πολίτες με δημόσιο λόγο, αναίτια, χωρίς καμιά λογική πρόφαση, απλώς για πολιτική σκοπιμότητα εσωστρέφειας κι αποκλεισμού της άλλης γνώμης, της κριτικής άποψης.

Διαβάστε ακόμα

Back to top button