home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ποιος θα βγει πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – Τα δύο φαβορί και το αουτσάιντερ για το νέο ΠΑΣΟΚ

Δείτε αποδόσεις από τις στοιχηματικές. Σκληρό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο, όμως όλα μπορούν να ανατραπούν στην κάλπη.
Εκλογές ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ

Είτε το πει κανείς Κίνημα Αλλαγής, είτε το πει ΠΑΣΟΚ, μιλάμε σίγουρα για ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ιστορία της Ελλάδας στη μεταπολίτευση. Ένα πρώην κόμμα εξουσίας που πλέον προσπαθεί να ανελιχθεί εκ νέου. Και στις 5 Δεκεμβρίου αλλάζει σελίδα, αφού οι εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ. θα καθορίσουν τον επόμενο πρόεδρο του κόμματος. Οι έξι υποψήφιοι εντείνουν την προεκλογική τους καμπάνια, όμως δημοσκοπήσεις και αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών δείχνουν πως μιλάμε για μια κούρσα δύο αλόγων.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου είναι τα φαβορί για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όμως κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει και τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Τα φαβορί για την εξουσία του ΚΙΝΑΛ

Ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, είναι τα φαβορί. Ακόμα και οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες δεν μπορούν να καταλήξουν σε ξεκάθαρο φαβορί. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις αποδόσεις της Novibet, συναντάμε ως φαβορί τον Παπανδρέου, στo betshop.gr η χαμηλότερη απόδοση είναι εκείνη του Ανδρουλάκη, ενώ στον Stoiximan το σετ είναι πλήρως μοιρασμένο.

Ποιοι είναι όμως οι μνηστήρες της θέσης του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, που θα διαδεχθεί τη Φώφη Γεννηματά, ένα μήνα μετά τον πρόωρο θάνατό της; Ο Κρητικός Νίκος Ανδρουλάκης είναι, στα 42 του, ο νεότερος από τους τρεις βασικούς υποψήφιους. Διετέλεσε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ (επί προεδρίας Ευάγγελου Βενιζέλου) από το 2013 ως το 2015, ενώ από το 2014 είναι Ευρωβουλευτής, αρχικά με την Ελιά και μετά με το Κίνημα Αλλαγής (συνδυασμοί που είχαν αμφότερα ως βασική συνιστώσα το ΠΑΣΟΚ).

Ο Γιώργος Παπανδρέου, γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, διετέλεσε πρόεδρος του κόμματος από το 2004 ως το 2012 και πρωθυπουργός από το 2009 ως το 2011. Η οικογένεια Παπανδρέου έχει συνδέσει το όνομά της με την πολιτική ζωή της χώρας, αφού από το 1923 μέχρι σήμερα, μόνο μία φορά δεν έχει εκλεγεί κάποιος Παπανδρέου στη Βουλή. Ήταν στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου δεν συμμετείχε με το τότε κόμμα του, το ΚΙΔΗΣΟ.

Το δυνατό αουτσάιντερ

Πίσω από τα δύο φαβορί, οι στοιχηματικές εταιρίες συμφωνούν πως υπάρχει ένα πολύ δυνατό αουτσάιντερ. Ο Ανδρέας Λοβέρδος φιλοδοξεί να μπει στον δεύτερο γύρο ώστε να ψάξει εκεί τη νίκη, με συσπείρωση ψηφοφόρων γύρω από το όνομά του. Στο παρελθόν έχει διατελέσει Υπουργός Παιδείας, Υγείας, Εργασίας και Εξωτερικών.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι

Σε τριψήφιες αποδόσεις συναντάμε τους υπόλοιπους τρεις υποψήφιους. Ο λόγος για τον 38χρονο Παύλο Χρηστίδη, γραμματέα της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, τον πρώην γενικό γραμματέα αθλητισμού Παύλο Γερουλάνο, και τον πρώην υπουργό Χάρη Καστανίδη.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – betshop.gr

To Betshop.gr προσφέρει τον Νίκο Ανδρουλάκη ως οριακό φαβορί, με απόδοση 2.10, έναντι 2.20 του Γιώργου Παπανδρέου. Για να βρει κανείς το στοίχημα, επιλέγει την κατηγορία «Πολιτική» στην πλατφόρμα της Betshop και την επιλογή «Κίνημα Αλλαγής – Επόμενος Πρόεδρος 2021». Στις αποδόσεις ΠΑΣΟΚ της εν λόγω πλατφόρμας, μπορεί κανείς να βρει ακόμα αγορά για το ζευγάρι του δεύτερου γύρου. Η επιλογή Ανδρουλάκης/Παπανδρέου είναι προφανώς φαβορί, στο 2.00. Ακολουθούν οι επιλογές Ανδρουλάκης/Λοβέρδος και Παπανδρέου/Λοβέρδος.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Stoiximan

Καθόλα μοιρασμένες οι αποδόσεις στην πλατφόρμα της Stoiximan. Αλλωστε οι δημοσκοπήσεις για επόμενο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ δεν είναι ξεκάθαρες, οπότε η συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρία δίνει από τις πιο υψηλές αποδόσεις και για τους δύο βασικούς υποψηφίους.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Novibet

H Novibet είναι η στοιχηματική εταιρία που θεωρεί φαβορί τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός (που έχει τη στήριξη 16 πρώην Υπουργών του ΠΑΣΟΚ) προσφέρεται στο 1.90, ενώ στο 2.35 βλέπουμε τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Οι αποδόσεις για τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ

Το Kingbet.net σας παρουσιάζει τον αναλυτικό πίνακα αποδόσεων, ανά στοιχηματική εταιρία.

Betshop.grStoiximanNovibet
Νίκος Ανδρουλάκης2.102.252.35
Γιώργος Παπανδρέου2.202.251.90
Ανδρέας Λοβέρδος6.005.005.00
Παύλος Χρηστίδης181.00100.0081.00
Παύλος Γερουλάνος201.00100.00101.00
Χάρης Καστανίδης301.00100.00101.00

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis