home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στην πυγμαχία ο George Kamposos Jr, με ρίζες από την Αργολίδα

Ο Ελληνικής καταγωγής Αυστραλός σόκαρε τον κόσμο του μποξ με την απρόσμενη νίκη του επί του φαβορί Teofimo Lopez. Ο παππούς του ήταν από τις Λίμνες του Δήμου Άργους – Μυκηνών..
kamposos boxing (5)

Τη μεγαλύτερη νίκη της μέχρι τώρα καριέρας του στην πυγμαχία, κατέκτησε τα ξημερώματα της Κυριακής ο George Kamposos Jr, επικρατώντας του Αμερικανού Teofimo Lopez στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης και είναι πλέον παγκόσμιος πρωταθλητής στη Lightweight κατηγορία.

Ο 28χρονος νέος παγκόσμιος πρωταθλητής είναι Ελληνοαυστραλός ο οποίος γεννήθηκε στο Σίδνεϊ. Ο παππούς του μετανάστευσε στην Αυστραλία, έχοντας καταγωγή από τις Λίμνες Αργολίδας (παρωνύμιο Ντρούσκας).

Ο Έλληνας ομογενής αφιέρωσε το μετάλλιο στον παππού του, ο οποίος δεν βρίσκεται στη ζωή τους τελευταίους δύο μήνες. Παράλληλα, τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη και πίστη στον εαυτό του και γι’ αυτό κατάφερε αυτή τη σπουδαία νίκη.

«Πίστεψα στον εαυτό μου και τον στήριξα τον εαυτό μου. Αυτή η νίκη είναι για τον παππού μου, τον George Kamposos, ο οποίος πέθανε πριν από δύο μήνες, αλλά ξέρω ότι είναι εδώ μαζί μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 28χρονος.

kamposos boxing (1)
Φώτο: fb
kamposos boxing (2)
Φώτο: fb
kamposos boxing (3)
Φώτο: fb
kamposos boxing (4)
Φώτο: fb

Ο συνεπώνυμος δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος τον συνεχάρη δημόσια για τη νίκη του, αναφερόμενος μάλιστα σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν τον αγώνα, το οποίο πείσμωσε ακόμα περισσότερο τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πλέον Γιώργο Καμπόσο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis