home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑυτοδιοίκησηΑχαΐα

Ραγδαίες εξελίξεις στην Πάτρα: Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος μετά τον σάλο

Με αφορμή δημοσιεύματα που τον ήθελαν (χωρίς να τον κατονομάζουν) να εμπλέκεται σε κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος γυναίκας.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Πάτρα, καθώς την παραίτησή του ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος, Ανδρέας Αθανασόπουλος, με αφορμή δημοσιεύματα που τον ήθελαν (χωρίς να τον κατονομάζουν) να εμπλέκεται σε κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος γυναίκας.

Ο ίδιος δηλώνει πως τα όσα αναγράφονται και τον αφορούν είναι αναληθή και ανυπόστατα και προσθέτει πως «προτίθεμαι να αξιοποιήσω κάθε μέσο, προκειμένου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου».

Να σημειωθεί πως με αφορμή τα δημοσιεύματα είχαν εκδοθεί και ανακοινώσεις δημοτικών παρατάξεων μέσω των οποίων καλείτο ο Δήμαρχος Πατρέων να λάβει θέση για τα όσα είχαν διαρρεύσει, τα οποία διαψεύδει μέσω της παραίτησής του ο κ. Αθανασόπουλος.

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Αθανασόπουλου αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή την κυκλοφορία δημοσιευμάτων, που με φωτογραφίζουν ως εμπλεκόμενο σε κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος γυναίκας, δηλώνω ότι κάτι τέτοιο είναι παντελώς αναληθές κι ανυπόστατο και γι’ αυτό προτίθεμαι να αξιοποιήσω κάθε μέσο, προκειμένου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Σε κάθε περίπτωση και προκειμένου να μην αξιοποιηθούν κακόβουλα αυτές οι φήμες σε βάρος της Δημοτικής Αρχής, δηλώνω ότι παραιτούμαι από Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος, δεν παραιτούμαι όμως από την προσπάθεια να αποκαλυφθεί η αλήθεια».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button