home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΠολιτικήΑρκαδίαFeatured

Ανδρουλάκης από την Τρίπολη: Ελάτε να φτιάξουμε περιφερειακές οργανώσεις από τη βάση του κόμματος

«Από την καρδιά της Πελοποννήσου, στέλνουμε το μήνυμα ότι είμαστε έτοιμοι να συγκρουστούμε με όλα τα μεγάλα και μικρά συμφέροντα που κρατάνε την πατρίδα μας πίσω», τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Την Τρίπολη επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Συναντήθηκε με φίλους και υποστηρικτές του ΚΙΝΑΛ και απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης αρχηγού στις 5 και 12 Δεκεμβρίου. Αναφέρθηκε στην πανδημία και τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει ορθός, συνεπής λόγος και εθνική συνεννόηση.

Για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές προέβλεψε καθαρό διψήφιο ποσοστό, παρόλο που κάποιοι θεωρούσαν ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Το ΠΑΣΟΚ, είπε χαρακτηριστικά είναι μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη και όχι μόνο κόμμα εξουσίας.

Κατά την ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αείμνηστη Φώφη Γεννηματά και κυρίως στην σημαντική παρακαταθήκη που άφησε και είναι η διαφύλαξη της ενότητας της δημοκρατικής παράταξης.

Παραδέχτηκε ότι έγιναν λάθη που πλήγωσαν το λαό, ότι υπήρξε αλαζονεία και κάλεσε όλους όσοι έχουν κοινές αγωνίες και ανήκουν στη γενιά του 1-1-4, στη γενιά της μεταπολίτευσης και στη γενιά του 2000, να γυρίσουν μαζί σελίδα.

Υποστήριξε ότι στην Ελλάδα του σήμερα μπορεί να κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη και όχι να έχει νοσηρή στασιμότητα.

Ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε τις απόψεις του για ενεργειακά και αγροτικά θέματα και δεσμεύτηκε για τη δημιουργία περιφερειακών οργανώσεων που θα αρχίζουν από τη βάση του κινήματος.

«Από την καρδιά της Πελοποννήσου, στέλνουμε το μήνυμα ότι είμαστε έτοιμοι να συγκρουστούμε με όλα τα μεγάλα και μικρά συμφέροντα που κρατάνε την πατρίδα μας πίσω. Αυτός είναι ο δρόμος που καλούμαστε να ακολουθήσουμε, αυτός είναι ο δρόμος της αναγέννησης της παράταξής μας», τόνισε.

Μετά την ομιλία του στην Τρίπολη αναχώρησε για τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button