home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτική

O Στεφανόπουλος στηρίζει Ανδρουλάκη

Δήλωση στήριξης έκανε ο πρώην γραμματέας της Ν.Ε. Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ, Φάνης Στεφανόπουλος για τον Νίκο Ανδρουλάκη.


Δήλωση στήριξης έκανε ο πρώην γραμματέας της Ν.Ε. Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ, Φάνης Στεφανόπουλος προς τον Νίκο Ανδρουλάκη, όσον αφορά την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ – ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ο κ. Στεφανόπουλος χαρακτηρίζει την επιλογή Ανδρουλάκη ως μια επιλογή προοδευτική, ενωτική, μια επιλογή προοπτικής. Με την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία της παράταξης, θα αποκτήσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ και πάλι τον κυρίαρχο ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας, αναφέρει ο Φάνης Στεφανόπουλος.

Η δήλωση στήριξης αναφέρει τα εξής:

«Η παράταξη μας βρίσκεται μπροστά στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι. Μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν με την απώλεια της Προέδρου Φώφης Γεννήματα οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να διαφυλάξουμε την παρακαταθήκη της.

Η επιλογή που καλούμαστε να κάνουμε στις 5 Δεκέμβρη θα καθορίσει όχι μόνο τη συνέχειά της παράταξης μας , αλλά και την πορεία της χώρας τα επόμενα χρόνια . Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη πρέπει να αποκτήσει και πάλι τον κυρίαρχο ρόλο στην πολιτική σκηνή. Είμαστε κίνημα με ταυτότητα και προοπτική, όχι κομπάρσοι της ιστορίας ή συμπλήρωμα στα σχέδια κάποιων. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο οδηγεί η πολιτική ενότητα, η αυτόνομη πορεία και η προοδευτική ταυτότητα.

Διαβάστε ακόμα

Οι κοινωνικές ανάγκες απαιτούν μια σύγχρονη σοσιαλδημοκρατική πρόταση που θα δώσει τέλος στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ και το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό σημαίνει ξεκάθαρη πολιτική πρόταση και ιδεολογική αναφορά, δημοκρατική οργανωτική συγκρότηση στη βάση , ενότητα στην δράση και ουσιαστική επανασύνδεση με τα κοινωνικά στρώματα που πάντοτε εξέφραζε το ΠΑΣΟΚ. Με λίγα λόγια σημαίνει ένα διαφορετικό μοντέλο σκέψης, οργάνωσης και δράσης που έχει σαν προϋπόθεση την ανανέωση σε πρόσωπα, σε ιδέες, σε πρακτικές. Το μέλλον είναι εδώ και μας προκαλεί να το αντιμετωπίσουμε μακριά από λογικές του παρελθόντος. Μακριά από τις ρεβανσιστικές λογικές και την εσωστρέφεια των τελευταίων χρόνων.

Η στήριξή μου στον Νίκο Ανδρουλάκη είναι μια επιλογή που απαντά σε όλα τα παραπάνω. Μια επιλογή προοδευτική, ενωτική, μια επιλογή προοπτικής, που πιστεύω ότι εκφράζει όλους όσους μείναμε στα δύσκολα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ και δεν φοβηθήκαμε τις αντιξοότητες. Μπορούμε να κάνουμε πράξη το όραμα της νέας αλλαγης για ένα δυνατό, ενωμένο και πρωτοπόρο κίνημα, που θα βρεθεί και πάλι δίπλα στο δοκιμαζόμενο λαό μας. Δηλώνω παρόν στο προσκλητήριο της αναγέννησης της παράταξης και ΚΑΛΩ τους προοδευτικούς πολίτες να δώσουν μαζικό παρών στη διαδικασία εκλογής του νέου μας προέδρου.

ΣΤΗΡΙΖΩ την νέα γενιά ΨΗΦΙΖΩ Νίκο Ανδρουλάκη. Γιατί η νέα γενιά δικαιούται και πρέπει να έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει το μέλλον της. Γιατί εμείς η γενιά του πολυτεχνείου πρέπει να δώσουμε την σκυτάλη στη γενιά της κρίσης. Γιατί ΜΑΖΙ μπορούμε να πάμε μπροστά!

Όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στις πράξεις!»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

3 Σχόλια

  1. Η όλη θεματολογία του συνεντευξιαζόμενου έγινε σε πλαίσια εθνολαϊκισμού με επικάλυψη σοσιαλδημοκρατικής ιδεολογίας, με παντελή έλλειψη πολιτικής σε σχέση με την επικαιρότητα.
    Δυστυχώς οι δεινόσαυροι παλαιοΠΑΣΟΚοι επιμένουν να δίνουν μια εσωστρεφή εικόνα ενός μορφώματος που δεν είναι η ευρωπαϊκή κεντροαριστερά, αλλά προπαγανδίζει ασύστολα και καπηλεύεται τον χώρο με τη συντηρητική ισχύ μηχανισμών περασμένων εποχών.
    Κακή επικοινωνία που απωθεί, ειδικά τις νέες ηλικίες που δεν έχουν κίνητρο διαλόγου σε τέτοιες ανούσιες συζητήσεις που διαχειρίζονται κομματικές εξουσίες, εντελώς ξεκομμένες από την πολιτική πραγματικότητα και τους προβληματισμούς της ανοιχτής κοινωνίας της γνώσης.
    https:/ /www.facebook.com /groups /club. merkeliston/ posts/309948 3603667592

Διαβάστε ακόμα

Back to top button