home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑρκαδίαΟικονομία

Fam trips και γαστρονομικά events στην Αρκαδία

Ανάδειξη της περιοχής ως ιδανικού γαστρονομικού προορισμού

Fam trips (ταξίδια εξοικείωσης) και γαστρονομικά events ετοιμάζει η Αρκαδία, για την ανάδειξη της περιοχής ως ιδανικού γαστρονομικού προορισμού. Την ανάδειξη της Αρκαδίας ως ιδανικού γαστρονομικού προορισμού επιχειρούν οι επαγγελματίες της περιοχής, αναζητώντας και την στήριξη της Περιφέρειας.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας, στα γραφεία της Περιφέρειας, με κύριο θέμα τις προτάσεις του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την τουριστική και εν γένει ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής αναφέρθηκε αναλυτικά στις δράσεις που έχει σχεδιάσει το Επιμελητήριο Αρκαδίας, με πιο σημαντικές αυτές των fam trips και γαστρονομικών events δεδομένου ότι η ανάδειξη της Αρκαδίας ως ιδανικός γαστρονομικός προορισμός μπορεί να αποτελέσει τη βάση για την παρουσίαση των υπολοίπων κλάδων του τουρισμού με στόχο πάντα την ανάπτυξη του τόπου.

Τον Συνεργατικό Σχηματισμό Καινοτομίας (ΣΣΚ), που αφορά στη δημιουργία πλατφόρμας προβολής και διαχείρισης των τουριστικών προϊόντων του Νομού Αρκαδίας και την μελέτη «Ολοκληρωμένη Ταξιδιωτική Εμπειρία στην Αρκαδία» που εκπόνησε το Επιμελητήριο Αρκαδίας παρουσίασαν ο Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος κ. Γιάννης Σαμπράκος και η Πρόεδρος του Αγαπήνωρα και μέλος του ΔΣ Επιμελητηρίου κα. Ματίνα Παράσχου.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μανώλης Σκαντζός, ενώ συμμετείχαν και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button