home design

Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Να μην γίνει η Black Friday, Black Week ή Black Month

Για την Βlack Friday προτείνεται το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων να είναι συνεχόμενο από 8:30 πμ έως 21:00 μμ.

H Black Friday πλησιάζει και ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου εκφράζει τις επιφυλάξεις του γι’ αυτή την προωθητική ενέργεια, καθώς παρατηρείται πως η διάρκεια αυτής της ημέρας μεγαλώνει και έχει καταλήξει να γίνεται Black Week ή Black Month, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο σύλλογος. Το αποτέλεσμα αυτής της μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας μεγάλων προσφορών, δημιουργεί πρόβλημα στις μικρομεσαίες επιχειρήσης.

Παρά τις επιφυλάξεις του, όμως, ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου καλεί όλες και όλους να ενισχύσουν την τοπική αγορά, ζωντανεύοντας ξανά την πόλη του Ναυπλίου. Τέλος, για την ερχόμενη Παρασκευή, προτείνεται το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων να είναι συνεχόμενο από 8:30 πμ έως 21:00 μμ.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου αναφέρει τα εξής:

Όπως όλοι γνωρίζετε, στις 26/11/2021 είναι η Black Friday, η οποία όμως δεν συμπεριλαμβάνεται στις τακτικές εκπτώσεις αλλά πρόκειται για προωθητική ενέργεια και αφορά όλη την αγορά και όλες τις επιχειρήσεις, μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας. Η συμμετοχή των εμπορικών καταστημάτων είναι προαιρετική.

Αν και έχουμε πάντα μια επιφύλαξη την οποία εκφράζουμε, βλέπουμε ότι η διάρκεια αυτής της ημέρας μεγαλώνει κάθε χρόνο και γίνεται Black Week ή Black month. Αυτό δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στη μικρομεσαία επιχείρηση και από την άλλη χάνεται και η έννοια της Black Friday και το θετικό αντίκτυπο που ενδεχομένως παρουσιάζει στο εμπόριο.

Παρ όλα αυτά, καλούμε το αγοραστικό κοινό να ενισχύσει και φέτος την τοπική κοινωνία του Ναυπλίου, της γειτονιάς του, βρίσκοντας πολύ μεγάλες ευκαιρίες και προσφορές, ζωντανεύοντας και πάλι τη πόλη μέσω των αγορών τους , ώστε να δημιουργηθεί μία νότα αισιοδοξίας και ύπαρξης αυτών.

Η στήριξη της τοπικής μας οικονομίας είναι απαραίτητη για να ξεπεράσουμε την κρίση της πανδημίας, στηρίζοντας τις οικογένειες αυτής της πόλης με σκοπό να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους φίλους μας και πελάτες μας , τα προϊόντα μας.

Για να μην υπάρξει συγχρωτισμός αυτή την ημέρα προτείνεται το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων να είναι συνεχόμενο από 8:30πμ έως 21:00μμ.

Καλές Αγορές με προσοχή!

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version