home design 800x400
home design 1170Χ320

Viral: Γατάκι με τέσσερα αυτιά έχει πάνω από 70.000 followers!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει πλάνα με ένα γατάκι τεσσάρων μηνών, το οποίο γεννήθηκε με τέσσερα αυτιά!
viral Γάτα με τέσσερα αυτιά

Ο «Μίδας» γεννήθηκε με δύο ζευγάρια αυτιά και με μη φυσιολογικό σαγόνι λόγω γενετικής μετάλλαξης. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε την τεσσάρων μηνών τουρκική γάτα να γίνει viral στο διαδίκτυο με πάνω από 73.000 followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το συμπαθητικό κατοικίδιο γεννήθηκε σε αυλή στην Άγκυρα, μαζί με πέντε ακόμη γατάκια και αργότερα υιοθετήθηκε από την Κάνις Ντοσεμετζί και την οικογένειά της. Είπαν ότι ερωτεύτηκαν τον Μίδα με την πρώτη ματιά και ήθελαν αμέσως να αναλάβουν τη φροντίδα της, ανήσυχοι πως οι πιθανότητές της να βρει ένα σπίτι θα ήταν μειωμένες λόγω της μοναδικής κατάστασής της.

«Δεν είχαμε ποτέ σκεφθεί να αγοράσουμε μια γάτα, θέλαμε απλά να σώσουμε μια γάτα από τον δρόμο και θέλαμε να την υιοθετήσουμε», είπε η Ντοσεμετζί, που ζει επίσης με δύο σκύλους, τον Ζέινο και τη Σούζι, σύμφωνα με το Reuters.

Το όνομα του μικρού γατιού προέρχεται από τον μυθικό βασιλιά της Φρυγίας. Σε πολύ λίγο διάστημα αναδείχθηκε σε «αστέρα» του διαδικτύου χάρη στις αναρτήσεις των ιδιοκτητών της σχετικά με την καθημερινότητα του γατιού, μαζί με τους δύο σκύλους στο σπίτι.

Αν και η εμφάνιση της γάτας είναι ίσως ασυνήθιστη, η κατάστασή της δεν επηρεάζει καθόλου την υγεία της ή την ακοή της, σύμφωνα με τον κτηνίατρο Ρεσάτ Νούρι Ασλάν. Η Κάνις Ντοσεμετζί λέει πως ελπίζει ότι η δημοφιλία του «Μίδα» μπορεί να πείσει άλλους ανθρώπους να υιοθετήσουν ζωάκια παρά να τα αγοράζουν από καταστήματα.

«Ο κόσμος είναι τόσο έκπληκτος, δεν μπορεί να το πιστέψει», σημείωσε η ίδια. «Όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν ή θέλουν φωτογραφίες της». «Ορισμένοι άνθρωποι, από την άλλη, τη βρίσκουν τρομακτική, όμως σε γενικές γραμμές ο κόσμος πιστεύει ότι είναι συμπαθητική», ανέφερε.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis