Home design
home design

Κόρινθος: Ηρωΐνη, φούντες και λάμες ανήμερα του Πολυτεχνείου

Συνελήφθησαν τρία άτομα σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών

Δύσκολη μέρα η χθεσινή για την Κόρινθο, 17η Νοεμβρίου, επέτειος του Πολυτεχνείου, αλλά για λόγους διαφορετικούς από τους αναμενομένους, καθώς η αστυνομική έρευνα αποκάλυψε παραβάσεις που αφορούσαν στο νόμο περί ναρκωτικών και όπλων, για τις οποίες ακολούθησαν συλλήψεις. Συνολικά, συνελήφθησαν τρία άτομα σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις.

Αναλυτικά, συνελήφθη, χθες (17.11.2021) το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Την ίδια ώρα συνελήφθη επίσης στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 67χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Τέλος, συνελήφθη, σήμερα (18.11.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε -1- μαχαίρι, τύπου πεταλούδα, με μήκος λάμας -9- εκατοστών. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis