home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΠελοπόννησοςΟικονομία

Εντυπωσίασε ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου στην Έκθεση Philoxenia

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του δήμου Επιδαύρου και του δήμου Γορτυνίας στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού.

Δυναμική παρουσία του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (ΤΟΠ) στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που πραγματοποιήθηκε 12-14 Νοεμβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η οποία αποτελεί μια κορυφαία εμπειρία για τους επισκέπτες και το κοινό της, δίνοντας την ευκαιρία για τουριστική προβολή και δικτύωση.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΟΠ φιλοξενήθηκε στο Περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου η οποία με σταθερά βήματα, μεθοδικότητα και στρατηγική συνεχίζει τις προσπάθειές της για την προβολή της Πελοποννήσου και την καθιέρωσή της σε ένα διαρκή ελκυστικό προορισμό 365 ημερών.

Το stand της Περιφέρειας Πελοποννήσου υποδέχθηκε πλήθος τουριστικών επαγγελματιών, δημοσιογράφων και παραγόντων του τουρισμού οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, με τη βοήθεια οπτικοακουστικού και έντυπου υλικού, για τις ξεχωριστές δυνατότητες και τις αυθεντικές βιωματικές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει η Πελοπόννησος στον Έλληνα και αλλοδαπό τουρίστα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον ευρύ φάσμα ειδικών και θεματικών μορφών τουρισμού και στην ποικιλομορφία των προορισμών που μπορούν σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον να οδηγήσουν κάθε τύπο επισκέπτη σε ένα αλησμόνητο ταξίδι εμπειριών.

Ξεχωριστή ήταν επίσης η παρουσία του Δήμου Γορτυνίας στην φετινή Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, όπου στο ξεχωριστό stand που φιλοξενείτο, ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία πέραν της γνωριμίας του με το πλούσιο σε εμπειρία και αυθεντικότητα τουριστικό προϊόν της περιοχής, να περιηγηθεί σε ένα ιδιαίτερο ταξίδι στην ιστορία και τον θρησκευτικό πολιτισμό της περιοχής.

Δυναμικό «παρών» του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία: Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου

Τέλος, εξαιρετικές ήταν οι εντυπώσεις και από το stand του Δήμου Επιδαύρου ο οποίος ήταν και τιμώμενος Δήμος τη φετινή χρονιά στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Philoxenia , όπου με το κατάλληλο υλικό και τα ξεχωριστά δρώμενα που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της έκθεσης αναδείχθηκε ο ισχυρός πολιτιστικός χαρακτήρας της περιοχής , το ξεχωριστό φυσικό τοπίο της και η υψηλή ποιότητα των τοπικών της προϊόντων.

Δυναμικό «παρών» του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία: Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button