home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: ΔΟΠΠΑΤ, σύλλογοι και φορείς ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα

Συνάντηση στο θεατράκι του ΟΣΕ για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.
Συνάντηση ΔΟΠΠΑΤ με φορείς Ναύπλιο (2)

Με την συμμετοχή Προέδρων των τοπικών συμβουλίων, Προέδρων και μελών Πολιτιστικών Συλλόγων, Φορέων και Σωματείων, Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, θεατρικών ομάδων και εκπροσώπων του Εμπορικού συλλόγου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο η συνάντηση του ΔΟΠΠΑΤ με θέμα τον προγραμματισμό των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος , η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Μαρία Ράλλη , ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Χατζόπουλος και μέλη του Δ.Σ. του ΔΟΠΠΑΤ και της ομάδας εργασίας των Χριστουγέννων.

Συνάντηση ΔΟΠΠΑΤ με φορείς Ναύπλιο (3)
Φώτο: ΔΟΠΠΑΤ

Αφού θεώρησαν όλοι αυτονόητο ότι πρωτεύει η διαφύλαξη της υγείας, παρουσιάστηκε το πλάνο των εκδηλώσεων του ΔΟΠΠΑΤ τόσο για την πόλη του Ναυπλίου, όσο και για τα τοπικά διαμερίσματα.

Για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν σημειώνεται ότι για την συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, με είσοδο από την πέργκολα, στις 11 -12 / 12 και στις 18-19/12 θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα γραφεία του ΔΟΠΠΑΤ και στο τηλέφωνο 2752027153 και στο mail [email protected], μέχρι την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου.

Συνάντηση ΔΟΠΠΑΤ με φορείς Ναύπλιο (1)
Φώτο: ΔΟΠΠΑΤ

Όσον αφορά την πρόθεση όλων των πολιτιστικών φορέων για συμμετοχή στις εκδηλώσεις η προθεσμία ορίζεται έως τις 26 Νοεμβρίου στο παραπάνω τηλέφωνο και mail.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis