home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Κωστούρος: Το Πολυτεχνείο και τα μηνύματά του παραμένουν ζωντανά και αναλλοίωτα

Μήνυμα από τον δήμαρχο Ναυπλιέων για την 48η Επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

O Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, με αφορμή την Επέτειο 48 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ανέφερε πως το Πολυτεχνείο θα σηματοδοτεί πάντα την ανάγκη για εθνική ενότητα και ομοψυχία, εγείροντας συνειδήσεις και εμπνέοντας τους αγώνες της κοινωνίας.

Ο Δημήτρης Κωστούρος αναφέρει τα εξής:

«Τιμούμε σήμερα την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου η οποία υπήρξε σύμβολο αγωνιστικότητας και δυναμικής διεκδίκησης της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

Τιμάμε όλους εκείνους που αντιστάθηκαν για να ζούμε εμείς σήμερα σε μια ελεύθερη και δημοκρατική χώρα. Για αυτό και είναι σημαντικό, περισσότερο από ποτέ, να τονίσουμε τη σημασία της φετινής επετείου.

Διαβάστε ακόμα

Το Πολυτεχνείο και τα μηνύματά του παραμένουν ζωντανά και αναλλοίωτα, περά από οποιαδήποτε δύσκολη συγκυρία, όπως αυτή που βιώνουμε, με τη πανδημία του κορωνοϊού.

Σήμερα το Πολυτεχνείο αποτελεί σύμβολο της διεκδίκησης διαχρονικών δικαιωμάτων της νεολαίας και της κοινωνίας για ουσιαστικότερη Δημοκρατία, καλύτερη Εκπαίδευση και Υγεία, Ισότητα, Κοινωνική Δικαιοσύνη, εξάλειψη της φτώχειας , ίσες ευκαιρίες για όλους και πάταξη κάθε μορφής βίας.

Ένας τέτοιος αγώνας είναι συνεχής και αδιάκοπος αφού θα πρέπει να αποτελέσει στάση ζωής για όλους μας, στην καθημερινότητά μας, στην εργασία μας, στη συναναστροφή μας με τους άλλους ανθρώπους, με σεβασμό απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, μέσα σε ένα πλαίσιο υπευθυνότητας και συνεργατικού πνεύματος.

Το Πολυτεχνείο σηματοδοτεί την ανάγκη για εθνική ενότητα και ομοψυχία, με την πεποίθηση ότι θα αποτελεί κάθε φορά το εφαλτήριο, θυμίζοντας σε όλους μας πως μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να ξεπερνούμε τις δυσκολίες που μας παρουσιάζονται».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button