Home design

Στο Κριτήριο Άργους η Τουριστική Σχολή

Οι εκπαιδευόμενοι-νες μελλοντικοί Τουριστικοί Πράκτορες με συνοδεία της καθηγήτριά τους κα Καραβάνου Αννας επισκέφθηκαν το αρχαιότερο δικαστήριο στον Ελλαδικό χώρο

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Στο Κριτήριο Άργους η Τουριστική Σχολή

Την 1η εκπαιδευτικής τους επίσκεψη στο Κριτήριο Άργους πραγματοποίησαν οι σπουδαστές-τριες της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος. 

Με την έναρξη των μαθημάτων της σχολής δια ζώσης την 8η /11/2021 ξεκίνησαν και οι εκπαιδευτικές επισκέψεις στο πλαίσιο του μαθήματος Ελληνικός Πολιτισμός για τους σπουδαστές-τριες της ειδικότητας Τουριστικό Πρακτορείο (Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό). 

Οι εκπαιδευόμενοι-νες μελλοντικοί Τουριστικοί Πράκτορες με συνοδεία της καθηγήτριά τους κα Καραβάνου Αννας επισκέφθηκαν το αρχαιότερο δικαστήριο στον Ελλαδικό χώρο το Κριτήριο . Στο κορυφαίο αυτό αρχαίο μνημείο της πόλης οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο να καταγράψουν τις πληροφορίες που τους δόθηκαν αλλά και να φωτογραφηθούν σε πολλά σημεία του. 

Την εκπαιδευτική χρονιά 2021-2022 συνεχίζει να λειτουργεί στην Τουριστική Σχολή η νέα ειδικότητα “Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό”- Τεχνικός Τουριστικού γραφείου. 

Η ειδικότητα δημιουργεί στελέχη, πλήρως καταρτισμένα, στο τομέα των τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών. 
Συγκεκριμένα, οι καταρτιζόμενοι εκπαιδεύονται στην οργάνωση και λειτουργία τουριστικού γραφείου, σε συστήματα λειτουργίας γραφείου (front/back office), στις αερομεταφορές, στη διαχείριση εισερχόμενου-εξερχόμενου τουρισμού και στους αεροπορικούς ναύλους στην έκδοση εισιτηρίων και στα ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων. 

Οι απόφοιτοι καταρτιζόμενοι αποκτούν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης, η οποία οδηγεί σε Πτυχίο Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου 5, κατόπιν συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης και έχουν τα απαραίτητα εφόδια ώστε να απασχοληθούν σε όλο το φάσμα της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων τουριστικών γραφείων, τουριστικών οργανισμών, τουριστικών επιχειρήσεων, επιχειρήσεων οργάνωσης συνεδρίων και μεταφορικές επιχειρήσεις.

Σχόλια

Exit mobile version