home design 800x400
home design 1170Χ320

Λουκέτο παντού. Με τον πρωινό καφέ στο χέρι από το φούρνο

Έρημη πόλη το Ναύπλιο με τα καταστήματα του εμπορικού συλλόγου να συμμετέχουν στην απεργία
Καφές

Take away στον πρωινό καφέ της Τρίτης από τους λιγοστούς φούρνους που τον διαθέτουν είναι η λύση για όσους έχουν συνηθίσει να μην τον φτιάχνουν μόνοι τους. Τα πάντα είναι κλειστά στο Ναύπλιο, το Άργος και όλες τις μεγάλες πόλεις εκτός από τους φούρνους, τα super market και τα φαρμακεία, λόγω της πανελλαδικής απεργίας της 16ης Νοεμβρίου στην εστίαση, στην οποία συμμετέχει και ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου.

Η απεργία στην εστίαση βρίσκεται σε εξέλιξη με κάποια ωστόσο καταστήματα να σηκώνουν ρολά για μην χάσουν τους πρωινούς πελάτες. Από νωρίς το πρωί στις πλατείες και στους δρόμου όπου υπάρχουν καταστήματα εστίασης, το μόνο που αντικρίζει κανείς, είναι κατεβασμένα ρολά.

Έτσι, εργαζόμενοι, φοιτητές, καθώς και απλοί περαστικοί, σχηματίζουν ουρές έξω από ορισμένα καταστήματα εστίασης, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις -λόγω αυξημένου αριθμού πελατών- αναγκάζονται να περιμένουν ακόμη και στον δρόμο.

Με βασικό αίτημα τη λήψη αντισταθμιστικών μέτρων για την κάλυψη των απωλειών που προκαλούν στην αγορά οι νέοι περιορισμοί στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας, οι συνδικαλιστικές ενώσεις των επαγγελματιών της εστίασης προχωρούν σε κινητοποιήσεις σήμερα καλώντας σε γενική απεργία και κατά τόπους διαμαρτυρίες.

Όπως έχει ανακοινώσει ο εμπορικός σύλλογος Ναυπλίου που συμμετέχει στην απεργία «θυσιάζονται οι μικρές επιχειρήσεις σε μια απέλπιδα προσπάθεια πειθαναγκασμού των πολιτών για απαλλαγή της κοινωνίας μας από την άκρως θανατηφόρα υγειονομική κρίση που προέκυψε από τον κορωνοϊό».

Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Εστίασης Ναυπλίου πραγματοποιεί διαμαρτυρία στην Πλατεία Συντάγματος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis