Home design
home design

ΕΙΕΤ: Αντιπεριφερειάρχης ο εκδότης Σωτήρης Βόσδου

Συγχαρητήρια και ευχές από την Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου για την ανάληψη των καθηκόντων του
Σωτήρης Βόσδου

Καθήκοντα χωρικού Αντιπεριφερειάρχη ανέλαβε ο εκδότης και μέλος της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου Σωτήρης Βόσδου.

Ο κος Βόσδου, ιδιοκτήτης της ιστορικής εφημερίδας «Φωνή της φλωρινης», ορίστηκε αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιου Κασαπίδη. Πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, είχε διατελέσει και Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κατά το παρελθόν, ενώ είχε υπηρετήσει και στη θέση του εκτελεστικού Γραμματέα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μέχρι το 2012 οπότε και παραιτήθηκε.

Ποιος είναι

Ο Σωτήρης Βόσδου, γιος του Θεόδωρου και της Ασημούλας (που επίσης διετέλεσαν μέλη της Ε.Ι.Ε.Τ.), γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1961. Πήρε το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού από την Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ.

Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων: Περιφερειάρχης Ιονίων Νησιών (2004-2009), μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης, συνεργάτης ομάδος εκπόνησης ερευνητικών προγραμμάτων Κυκλοφοριακής Αγωγής, εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, Β’ Αντιπρόεδρος (εκτελεστικός) του Δ.Σ. του Ι.ΕΚ.Ε.Μ. Τ.Ε.Ε. Α.Ε., Περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας, Διευθυντής Προγράμματος και Συντονιστής Τμημάτων του Τηλεοπτικού Σταθμού TV-100 και του Ρ/Σ FM-100 του Δήμου Θεσσαλονίκης, εξωτερικός συνεργάτης – εκτιμητής της Εθνικής Τράπεζας (Τεχνική Υπηρεσία Β. Ελλάδος, Aποκεντροποιημένων Υπηρεσιών), μέλος της Επιτροπής Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και Διοικητικός Υπεύθυνος Βορείου Ελλάδος, κλπ.

ΕΙΕΤ

Συγχαρητήρια ΚΑΙ ευχές στο μέλος της Ε.Ι.Ε.Τ. Σωτήρη Βόσδου για την ανάληψη των καθηκόντων χωρικού Αντιπεριφερειάρχη στην Π.Ε. Φλώρινας, απευθύνει η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχαικού Τύπου (ΕΙΕΤ):

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου συγχαίρει θερμά κ. Σωτήρη Βόσδου (ιδιοκτήτη της ιστορικής εφημερίδας «Φωνή της φλωρινης» και μέλος της Ένωσης μας) που πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του».

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis