home design 800x400
home design 1170Χ320

Σοκ: Πώς ο αστυνομικός ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του

Η μικρή περιέγραψε το χρονικό της φρίκης με κάθε λεπτομέρεια. Η υπόθεση προκαλεί σοκ στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων και όχι μόνο, με τον 29χρονο αστυνομικό να έχει ήδη συλληφθεί από τους αστυνομικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων και να οδηγείται στον ανακριτή.

Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης Αστυνομικού για ασέλγεια σε βάρος του 4χρονου παιδιού του. Η καταγγελία έγινε από την πρώην σύζυγο του αστυνομικού και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του ποινικού κώδικα.

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος αστυνομικός που υπηρετεί σε πόλη της Θεσσαλίας είχε παντρευτεί μια 33χρονη με την οποία είχε αποκτήσει κοριτσάκι τεσσάρων ετών και χώρισε το 2018.

Είχε πάρει το κορίτσι το πρωί του Σαββάτου στο σπίτι του σύμφωνα με τις σχετικές συμφωνίες, όμως δεν το επέστρεψε έγκαιρα.

Υπήρξε προστριβή μεταξύ του πρώην ζευγαριού και τελικώς αυτός την παρέδωσε αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Όμως η μητέρα πρόσεξε ότι είχε αλλάξει η συμπεριφορά της τετράχρονης και διαπίστωσε ερυθρότητες στο σώμα της. Διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις που περιέγραψε το κορίτσι σε ειδικούς παιδοψυχολόγους της ΕΛΑΣ.

Πώς περιέγραψε η μικρή τον εφιάλτη

Το παιδί άρχισε να περιγράφει πως ήταν η μέρα της, χωρίς να αναφέρει κάτι παράξενο. Ωστόσο, στη μητέρα της έκανε εντύπωση ότι ήταν ιδιαίτερα ντροπαλή, κάτι ασυνήθιστο. Στη συνέχεια, αφού έβγαλε τα ρούχα της, η μητέρα διαπίστωσε ότι το δέρμα του παιδιού στην ευαίσθητη περιοχή ήταν ερεθισμένο, κάτι που δεν είχε ξαναδεί. Ρώτησε το παιδί αν είχε συγκαεί και το αρνήθηκε και μετά αν έχει συμβεί κάτι και το παιδί έδειξε να ντρέπεται, καθώς έσκυβε το κεφαλάκι του και απέφευγε να απαντήσει στην ερώτηση της μαμάς της!

Η μητέρα επέμεινε να ρωτά το παιδί και εκεί της είπε ότι «την πείραξε» το πατέρας της και στη συνέχεια έδειξε τα δυο δαχτυλάκια της την ευαίσθητη περιοχή της. Η συμπεριφορά του παιδιού προβλημάτισε τη μητέρα, η οποία επέμεινε να τη ρωτά τι συνέβη και η μικρή της απάντησε ότι το Σάββατο ήταν με τον πατέρα της στο δωμάτιο και εκείνος της είπε ψέματα ότι ήθελε να την ξεντύσει, κάτι που δεν έγινε γιατί ήθελε να την πειράξει στην «ευαίσθητη» περιοχή. Της είπε επίσης ότι ο πατέρας της, της είχε ζητήσει να μην πει τίποτα απ’ όσα έγιναν στη μητέρα της.

Η μητέρα φωτογράφισε την ερεθισμένη περιοχή και την επόμενη μέρα πήγε την 4χρονη στο νοσοκομείο Τρικάλων. Εκεί το παιδί εξετάστηκε από παιδιάτρους και γυναικολόγο. Ο τελευταίος διαπίστωσε τραυματισμό στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, χωρίς να μπορεί όμως να προσδιορίσει από πού προέρχεται.

Είχε ξαναγίνει πάλι

Φαίνεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 29χρονος ασελγούσε στο παιδί του, αφού ανάλογες πράξεις φέρεται να έχουν συμβεί σε άγνωστο χρόνο, στο πατρικό του 29χρονου στην Κρήτη αλλά και σε σπίτι στα Τρίκαλα.

Από την έρευνα στο σπίτι του 29χρονου αστυνομικού κατασχέθηκαν 6 σκληροί δίσκοι, 3 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 1 ταμπλετ, 2 usb και 2 κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ. Το εσώρουχο του κοριτσιού καθώς και τα σκεπάσματα από το κρεβάτι όπου κοιμόταν, επίσης κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην υποδιεύθυνση βιολογικών και βιοχημικών εξετάσεων για τυχόν εντοπισμό DNA.

Ο 29χρονος είχε συλληφθεί το 2018 για μικροποσότητα χασίς, υπόθεση για την οποία είχε αθωωθεί αλλά του είχε επιβληθεί ποινή αργίας με απόλυση διάρκεια 4 μηνών.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis