home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Maritime Chapter της Ahepa: Φόρος τιμής στο Ναύπλιο

Δέσμευση της ομάδας είναι να στέκεται σημαντικός αρωγός στην κοινωνία, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Maritime Chapter της Ahepa: Φόρος τιμής στο Ναύπλιο
maritimer chapter ΝΑΥΠΛΙΟ

Με διήμερη επίσκεψη στην πόλη του Ναυπλίου τίμησε το Maritime Chapter της Ahepa την πρώτη πρωτεύουσα του νεοελληνικού κράτους μετά την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον τουρκικό ζυγό και την προσφορά του Ναυπλίου στον Αγώνα αυτό.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Maritime Chapter στα κοινωνικά δίκτυα: «αθρόα και συγκινητική ύταν η συμμετοχή των αδελφών μας παρά το φορτωμένο πρόγραμμα όλων λόγω εργάσιμων ημερών με προσκεκλημένους μας τον Δήμαρχο της πόλης, τον Περιφερειάρχη, τον Λιμενάρχη, τον Πρόξενο της Ρωσίας, τον Κυβερνήτη της Ahepa Hellas και άλλους καταξιωμένους επαγγελματίες από τη ναυτιλία, την πολιτική, την εκπαίδευση, την υγεία, την τεχνολογία, τον αθλητισμό κλπ. Στο forum αυτό τιμήσαμε, διδαχθήκαμε, συλλογιστήκαμε και στηρίξαμε.

maritimer chapter ΝΑΥΠΛΙΟ2

Τιμήσαμε καταρχήν το ιστορικό Ναύπλιο και τον Ιωάννη Καποδίστρια με κατάθεση στεφάνου στο άγαλμά του, περιηγηθήκαμε στις ιστορικές τοποθεσίες της πόλης, διδαχθήκαμε από τα γεγονότα της ιστορίας καθώς, λαός χωρίς ιστορική μνήμη είναι λαός χωρίς μέλλον, συλλογιστήκαμε το παρόν μας με τα διάφορα δεινά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και τα οποία με ενότητα και πίστη καλούμαστε να ξεπεράσουμε και στηρίξαμε προσφέροντας με δωρεά μας την κατασκευή παιδικής χαράς για άτομα με ειδικές ικανότητες (ΑΜΕΑ) σε κεντρική πλατεία της πόλης.

Δέσμευση της ομάδας μας είναι να στέκεται σημαντικός αρωγός στην κοινωνία για αυτό και ο Πρόεδρός μας, κος Ματθαίου Δημήτριος κατέστησε σαφές ότι το Chapter μας θα συνεργαστεί ξανά με τους τοπικούς φορείς και θα στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί την πόλη του Ναυπλίου.», καταλήγει.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis