home design 800x400
home design 1170Χ320

Το ρεπορτάζ του anagnostis έφτασε μέχρι τη βουλή

Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου ρωτά μέσω του Αντώνη Μυλωνάκη, τον υπουργό Εσωτερικών, για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το οδικό δίκτυο στην Κρύα Βρύση Αργολίδας.
Δρόμος Κρύα Βρύση σεληνιακό τοπίο (9)

Δεν είναι η πρώτη φορά που χρειάστηκε να δημοσιεύσουμε κάποιο ρεπορτάζ ώστε να κινηθούν οι αρμόδιοι για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα ή ακόμα να πιαστούν από αυτό και να θέσουν το θέμα στο κοινοβούλιο. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι το θέμα που είχαμε κάνει για την ιστορική Οικία του Στρατηγού Δημητρίου Τσώκρη επί της οδού Καρατζά 6, στο Άργος, η οποία χαρακτηρίσθηκε διατηρητέα με το Προεδρικό Διάταγμα του 1982. Λίγες μέρες μετά ακολούθησε σχετική ερώτηση στη βουλή για τα τέσσερα διατηρητέα της πόλης από τον βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλα.

Το ίδιο συνέβη και τώρα από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου «Ελληνική Λύση», με αφορμή το πρόσφατο ρεπορτάζ του anagnostis που αφορά την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια ο δρόμος που ενώνει το χωριό του Δήμου Άργους – Μυκηνών Κρύα Βρύση με Ζόγκα, Τουρνίκι, Φακίστρα και Ελληνικό.

Η ερώτηση Μυλωνάκη

Έτσι λοιπόν με ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών, o βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αντώνιος Μυλωνάκης, αναφέρεται στην άθλια κατάσταση που παρουσιάζει ο εν λόγω επαρχιακός δρόμος στην ορεινή Αργολίδα και ζητά την αποκατάστασή του.

Όπως σημειώνει:

«Σύμφωνα με ενημέρωση από κατοίκους της Αργολίδας και σύμφωνα με ανάρτηση σε τοπική ιστοσελίδα του Διαδικτύου, τραγική και τριτοκοσμική εικόνα παρουσιάζει επαρχιακός δρόμος στην Π.Ε. Αργολίδας.

Πρόκειται για τον δρόμο που ενώνει τα χωριά του Δήμου Άργους-Μυκηνών και συγκεκριμένα, τα Άνω Ζόγκα, τα Φακίστρα, την Κρύα Βρύση, το Κρυονέρι και το Τουρνίκι, ο οποίος χρησιμοποιείται καθημερινά από ανθρώπους που κινούνται «προς» και «από» τις εργασίες τους.

Τραγικότερη, δε, εικόνα παρουσιάζει το τμήμα του εν λόγω δρόμου από την Άνω Ζόγκα έως την Φακίστρα, επί του οποίου παρατηρούνται γούβες τεραστίων διαστάσεων, θάμνοι που παρεμποδίζουν την οδήγηση και ρέματα, που κόβουν κάθετα την κυκλοφορία επί της οδού.

Συνέπεια της χρόνιας κατάστασης που επικρατεί στον ως άνω δρόμο είναι η σταδιακή μετατροπή του, σε μια δεκαετία, από μέτριο ασφαλτόδρομο σε επικίνδυνο χαλικόδρομο.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεσθε να αποκαταστήσετε, δια ουσιαστικών παρεμβάσεών σας στις αρμόδιες τοπικές Αρχές, το οδόστρωμα της ανωτέρω επαρχιακής οδού και να καταστήσετε την οδήγηση επ΄ αυτής ασφαλή, πριν επιδεινωθεί περαιτέρω η κατάστασή της από τον επερχόμενο χειμώνα;»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis