home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πάτρα: Νύχτα εμπρησμών σε καφετέρια και Ι.Χ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τη φωτιά έβαλαν κουκουλοφόροι πετώντας στο κατάστημα εύφλεκτο υλικο

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πάτρα: Νύχτα εμπρησμών σε καφετέρια και Ι.Χ.
ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Νύχτα εμπρησμών έζησε η Πάτρα χθες Δευτέρα 8 Νοεμβρίου αφού στις φλόγες τυλίχθηκε καφετέρια που βρίσκεται στην πλατεία Παπανδρέου. Το κατάστημα παρότι είχε κατεβασμένα τα ρολά ασφαλείας έχει πολλές ζημιές στον εξωτερικό του χώρο και στα τραπεζοκαθίσματα που ήταν τοποθετημένα εκεί.

Χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστών δεν κινδύνεψε η οικογένεια που μένει πάνω από την καφετέρια αφού οι φλόγες έγλειψαν το κτίριο. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τη φωτιά έβαλαν κουκουλοφόροι πετώντας στο κατάστημα εύφλεκτο υλικο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι ζημιές από τη φωτιά στο κατάστημα ανέρχονται στις 10 χιλιάδες ευρώ.

Λίγες ώρες νωρίτερα η πυροσβεστική έπρεπε να επέμβει και σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Παγώνα Πατρών όπου άγνωστοι φέρονται να είχαν βάλει φωτιά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπρησμό σε βάρος αγνώστων δραστών οι οποίοι έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες και κράνη, έρριψαν έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Από την ρίψη του μηχανισμού ξέσπασε πυρκαγιά με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στην πρόσοψη του καταστήματος καθώς και σε τέντες των διαμερισμάτων πολυκατοικίας.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: Thebest.gr

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis