home design 800x400
home design 1170Χ320

Διαφαίνεται λύση για τον οικισμό «Παραλία Κάντιας»

Ο Δήμος Ναυπλιέων δρομολογεί την διόρθωση σφαλμάτων των ορίων του πολύπαθου οικισμού στην Κάντια, σύμφωνα με το δήμαρχο.
Κάντια Ναυπλίου παραλία

Ουκ ολίγα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετοί από τους κατοίκους στην Κάντια του Δήμου Ναυπλιέων, λόγω της εσφαλμένης αποτύπωσης των ορίων του οικισμού «Παραλία Κάντιας». Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ιδιοκτήτες οικοπέδων να μην μπορούν να πάρουν άδειες δόμησης για τα οικόπεδά τους, παρότι είναι πασιφανές ότι έχει γίνει λάθος.

Για το θέμα της διόρθωσης των σφαλμάτων ενημέρωσε σήμερα ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, αναφέροντας τα εξής:

«Στάλθηκε στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ναυπλιέων η εισήγηση της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου για τη διόρθωση λαθών σχετικά με τα όρια του οικισμού της παραλίας της Κάντιας.

Θα ακολουθήσει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα σταλεί στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου για να εισηγηθεί αυτή με τη σειρά της στο ΥΠΕΝ».

Ο Δήμος Ναυπλιέων εισηγείται την διόρθωση σφαλμάτων των ορίων του οικισμού “Παραλία Κάντιας” σύμφωνα με το τοπογραφικό διάγραμμα με υπόβαθρο ορθοφωτοχάρτη του Ελληνικού Κτηματολογίου κλίμακας 1:1000, του τοπογράφου μηχανικού Γεωργίου Φραγκιουδάκη.

«Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τη δεκαετία του ´80. Με τη βοήθεια όλων διαφαίνεται θετική πορεία. Η συνεργασία φέρνει πάντα αποτελέσματα», καταλήγει ο δήμαρχος Ναυπλιέων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis